Migránsok utaztatásával gyanúsítják a Magyar Gárda volt főkapitányát

2015. július 24. 08:32

Kiss Róbert egykori gárdakapitány és társa volt az a két személy, akikre a TEK még kedden csapott le Röszkénél, amikor épp öt szír Budapestre utaztatását szervezték meg pénzért – írja a Napi Gazdaság. A két személyt „jogellenes tartózkodás elősegítésével” gyanúsítják.

2015. július 24. 08:32

A Napi Gazdaság szerint illegális migránsok Budapestre utazásának szervezésével gyanúsítja a rendőrség a Magyar Gárda, majd az Új Magyar Gárda egykori főkapitányát, Kiss Róbertet és társát. A két személyre még kedden hajnalban Röszke közelében csapott le a TEK, amikor éppen megállapodtak öt szírrel a szállításukról. Minderről nevek említése nélkül be is számolt korábban a TEK. Azt nem tudni, hogy mekkora összegért utaztatták a migránsokat, de TEK helyszíni felvételei szerint akár több ezer euróról is szó lehet.

Kiss Róbertéket „jogellenes tartózkodás elősegítésével” gyanúsítják. A gyanúsításról az egykori gárdakapitány saját Facebook-oldalán is beszámolt.

A Napi Gazdaság szerette volna megkérdezni az ügyről az egyébként szabad lábon védekező Kiss Róbertet is, de a megkeresésre nem válaszolt a lapzártáig.

Összesen 308 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya Lázár
2015. július 24. 18:15
válasz erre Drágha Márió2015. július 24. 10:31 Valamiből a kapitánynak is meg kell élni. Bizony Nem lehet mindenki orbán felcsúti gázszerelője Vagy aki a saját lábán álló Ráchelkát k*rja Tiborcz panasza
Anti Komcsi
2015. július 24. 17:34
A Jobbik leírta magát a magyar pilitikai palettáról. Jobbikembercsempészmaffia!!!!!!!!
Anti Komcsi
2015. július 24. 17:30
Mocskos, hazug Jobbik! Pénzért mindenre képesek!
Anti Komcsi
2015. július 24. 17:10
Milyen álszent, hazug, hazaáruló, bűnöző banda ez a Jobbk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!