Kiss Róbert-ügy: számon kérte Vonát a Fidesz

2015. július 24. 14:32

A Fidesz szerint az egykori gárdakapitány lebukásával mindenki számára világossá vált, miért nem ért egyet a Jobbik a határzárral. A kormánypárt választ vár Vona Gábortól arra: mióta üzletelnek „jobbikosok” a bevándorlókkal, és hogy az üzletből mekkora összeg folyt a Jobbik pártkasszájába.

2015. július 24. 14:32

A Fidesz azonnali választ vár Vona Gábortól, a Jobbik elnökétől arra, hogy mióta üzletelnek jobbikosok a bevándorlókkal. A Napi Gazdaság pénteki számában írt arról, hogy illegális bevándorlók Budapestre utazásának megszervezésével gyanúsítja a rendőrség a Jobbikhoz közel álló egykori Új Magyar Gárda kapitányát, Kiss Róbertet és társát, akiket a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége kedden hajnalban Röszke térségében fogott el.

A kormánypárt pénteki, MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, a lebukással mindenki számára világossá vált, miért nem ért egyet a szélsőséges párt a biztonsági határzár megépítésével, hiszen maga is hasznot húz a törvénytelen bevándorlásból. Közölték továbbá, arra is választ várnak, hogy az üzletből mekkora összeg folyt a Jobbik pártkasszájába.

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2015. július 25. 10:26
"Kuka! Te permanens idióta vagy?" ..................... Meglehet, de ettől még az álságos, mutyis, plakát-fideszed, egy ország és nemzetpusztító banda. Csak eljácccca a nemzetit! Had hülyüljön a "tábor"! BUKTA 2018 !!!
Mindjárt
2015. július 25. 06:04
Magyarország jobbat érdemel mint az egymást váltogató mocskos, tolvaj, gazember bolsevik Fidesz és MSZP.
Mindjárt
2015. július 25. 05:56
Mocskos bolsevik Fidesz és mocskos bolsevik taktikája
Mindjárt
2015. július 24. 20:24
Nem tartom sokra a Fideszt de akkor se gondoltam volna, hogy így belemásznak a pöcegödörbe. Nehéz elképzelni ennél aljasabb, hazugabb, minden tekintetben a bolsevik patkányokra jellemző mocskos támadást. Attól tartok, hogy meglepnek és ahogy a Jobbik erősödik, a Fidesz még mélyebbre sűlyedn a pöcegödörbe. Undorító viselkedés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!