A Jobbik szerint társadalmilag káros a Budapest Pride

2015. július 10. 15:31

Kormányra kerülése esetén nem fogja engedélyezni a Budapest Pride-ot a Jobbik – közölte Duró Dóra. A Jobbik számára elfogadhatatlan, hogy bizonyos csoportok a többségi társadalomra ráerőltessék a maguk másságát, és hogy a deviáns magamutogatást a többség köteles legyen elviselni – fogalmaztak.

2015. július 10. 15:31

A Jobbik társadalmilag károsnak tartja a homoszexualitás propagálását Budapest utcáin és kormányra kerülése esetén nem fogja engedélyezni a Pride felvonulást – közölte az ellenzéki párt pénteken az MTI-vel. Dúró Dóra, a parlament kulturális bizottságának elnöke és Tokody Marcell fővárosi képviselő közleményében a Budapest Pride-ot a kereszténységet gyalázó, a többségi társadalmat megbotránkoztató rendezvényként, szélsőséges felvonulásként jellemezte.

A magyar társadalom többségét nem érdekli mások szexuális élete, senkit sem diszkriminál pusztán a szexuális orientációja miatt – folytatták a jobbikos politikusok, akik a homoszexuálisok jogegyenlőségénél komolyabb problémának ítélik a gyermeket nevelő vagy gyermeket tervező nők hátrányos megkülönböztetését.

A Jobbik számára elfogadhatatlan, hogy bizonyos csoportok a többségi társadalomra ráerőltessék a maguk másságát, és hogy a deviáns magamutogatást a többség köteles legyen elviselni – fogalmaztak. Arra kérték az egyházi vezetőket, hogy a vallási alapértékek védelme érdekében maguk is szólaljanak fel a „deviáns rendezvénnyel” szemben.

Összesen 660 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fahrenheit 451
2015. július 12. 16:09
https://www.youtube.com/watch?v=ItctVq_Rr-U
Szorgos Lajhár
2015. július 12. 14:18
A fenti hsz. duzurnak szólt!!!
rosalinda
2015. július 11. 18:41
Kedves, Te nyitottad ki az ajtót! Bocsi!
Felebarát
2015. július 11. 12:08
jobbik csinálja a reklámot a pride-nak...annyira jó...annyira szép ez így :D darwin díjas
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!