Ringben csapott össze a betyár és a cigányvajda

2015. június 29. 10:51

Az N1TV KO című műsorában egy szorítóban vitázott Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője és az országos fővajdaként ismert Kállai Csaba. Sok mindenben egyetértettek.

2015. június 29. 10:51

Kisberk Szabolcs, az N1TV riportere egy ringben kérdezte a cigány-magyar együttélésről Tyirityán Zsoltot, a Betyársereg nevű csoport vezetőjét, és Kállai Csabát, aki országos fővajdaként vált ismertté. 

Tyirityán kijelentette, ő rasszista, de rasszizmusa nem gyűlöletalapú, annak középpontjában az identitása megélése áll, és ettől függetlenül képes egymás mellett élni cigányokkal, akiket ugyancsak Isten teremtményeinek tart. Kállai egyetértett vele abban, hogy a cigányság és a magyarság egymás mellett tud élni, a mostani konfliktusokért pedig részben a politika a felelős. A betyár felelősként meg is nevezte a liberális jogvédőket.

Kállai tagadta, hogy lenne olyan, hogy cigánybűnözés, ebben Tyirityánnal nem értettek egyet, abban viszont igen, hogy a herbál elnevezésű kábítószer fogyasztása és terjesztése is problémát jelent a cigányságnál, a szer megfékezése pedig fontos feladat.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2015. június 29. 17:13
Ennek a csávónak van horogkeresztes tetkója? Ők kapnak szabad kezet, ha jön a Jobbik? Szép jövő lesz....
@bethlen
2015. június 29. 15:50
Vajon mit szol ehhez Osztolykan Agnes? "Rasszista vagyok", jelenti ki rezzenéstelenul az beszélgeto partner - "... mert mi egymast sohasem bantottuk", jelenti ki a masik beszélgeto partner Sok itt a még a kibogozni valo...
hátakkor
2015. június 29. 14:05
"a mostani konfliktusokért pedig részben a politika a felelős." meg a más kultúra, a különböző hozzáállás a földhöz, a tulajdonhoz, a befektetéshez.
Spiler
2015. június 29. 11:18
Hogy hát hogy ha engem kérdeznének, a büdös paraszt magyarvsokat segítene nagyon szívesen, csak a gyilkolászást, lopást és csalást kellene befejezni. Ez aznegy problémánk bíró úr.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!