Jobbik: Mi a kormány valódi álláspontja migrációügyben?

2015. június 05. 13:26

Z. Kárpát Dániel felszólította a kormányt, hogy foglaljon végre állást abban, hogy a 2013-as migrációs stratégia tartalmazza a kormány valódi álláspontját az ügyben, vagy az, amit jelenleg a kormányzati kommunikációban folytatnak.

2015. június 05. 13:26

Z. Kárpát Dániel, a Jobbik frakcióvezető-helyettese pénteki sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy egy sajtóban megjelent 2013-as kormányzati stratégia a migráció pozitív gazdasági hatásait fejtegette és az önkormányzatok befogadó szerepének ösztönzését tartotta szükségesnek. A jobbikos politikus szerint ez ellentétben áll a jelenlegi kormányzati kommunikációval, ezért szerinte a kormánynak színt kell vallania.

Elképesztőnek minősítette a baloldali és liberális politikusok véleményét is, amelyekkel összefüggésben szóvá tette, hogy a menekültek letelepítése mellett kiállnak, míg a határon túli magyarok magyar állampolgársága ellen kampányoltak.

Felvetette azt is, hogy például a koszovói bevándorlók jelenleg tranzitországként tekintenek Magyarországra, a fekete afrikaiaknak viszont mindegy, hogy melyik európai országba érkeznek. Z. Kárpát Dániel a más uniós országból visszaküldöttek esetében pedig azonnali fellépést sürgetett.

Az ellenzéki politikus kérdésre azt is elmondta, támogatnák Orbán Viktor miniszterelnök elképzelését arra vonatkozóan, hogy a bevándorlásról szóló szabályozást vissza kell venni nemzeti hatáskörbe.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2015. június 05. 14:33
"Jobbik: Mi a kormány valódi álláspontja migrációügyben?" ........ A kérdés költői, mert az álságos fidesz soha nem ura a szavának. Álláspontjuk: az időhúzó parasztvakítás. Céljuk: megfelelés az idegen érdekeknek.
qccqccqcc
2015. június 05. 14:28
Hogy húzzatok vissza a picsába Etel-közbe, nácicák, az az álláspont...
csuka
2015. június 05. 14:18
"Mi a kormány valódi álláspontja migrációügyben?" --- Erről jobb lenne az usa nagykövetségét megkérdezni! (A gyarmattartótól hamarabb jönne a válasz.)
áfonya
2015. június 05. 14:10
MÉG EGYSZER HOGY A SOK BALLIBSI HÜLYE MEGÉRTSE. Valóban azok akik a személyes okmányaikat eldobálták mind vissza kell toloncolni ,mert nem menekültek hanem betolakodók ,aki menekült az okmányaival igazolja kicsoda honnan jött ,nem kizárt hogy a bűnözői réteg indult meg Európa felé. Csak azokat kell befogadni akik hívatalos papírokkal tudja magát igazolni , akinél nincs ilyen az vissza Afrikába.Csak most már az kérdés hogy Afrika vissza veszi e a kétes személyeket ,sokat a börtönből szökött börtön elöl menekül ,ki kel mondani nyíltan nem elhallgatni. Magyar nép haza zavarta volna a betolakodók magyar népre az eu kényszeríti rá. A nagy emberbarát idegeneket imádó magyarokat gyűlölő ballib reménykedik hátha a betolakodók maradnának ,ha át veszik a vezetés az idegenekkel lehet a magyar népet megfélemlíteni ,nyomorúságos életet elő idézni amit a ballib imád mikor a magyarok nyomorognak.Persze az Orbán kormányt köpködik mert népnek kezd jobb élete lenni ,ezzel a ballibre semmi szükség nincs ígérgetésük hasztalan. Azok tévednek akik azt hiszik hogy a ballib emberbarát ,akkor a magyar népet nem nyomorgatták volna 1945-től. balllib a vándorlókat politikai eszközként használják . Végre a magyar nép eldöntheti a menekült ügyet .Idegeneket a magyarokra ne kényszerítsék azok a nagy hatalmak akik 1920-ban az országunkat szét darabolták,magyar nép önrendelkezése Magyar állam hatáskörbe tartozik ne eu parancsolgasson. 1956-s menekültek az életüket mentették nyugatra távozással ,mert kádárék felakasztották volna őket,az a kádár aki az mszmp párt vezetője volt utód pártként mszpvé képződtek.Rendszerváltás nem volt mert az a régi kommunisták ismét maguk képére alakították az 1989 utáni éveket ,már nem akasztottak ,de az országot a népet teljesen kifosztották eladósították eu segítségével munkanélküliséget nyomort hagytak maguk után.Parlamentben még mindig ott ücsörögnek múltból konzervált kádári figurák egy része hazudoznak üvöltenek még mindig szeretnék a régi kommunista hatalmat gyakorolni. .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!