Jobbik: Képmutató a Fidesz nemzetpolitikája

2015. június 05. 21:03

Képmutató a Fidesz magatartása a nemzetpolitikai ügyekben a Jobbik szerint. A párt közleményben kijelentette: a Fidesz nem bírálhatja azt a Jobbikot, amely 2003 óta következetes nemzetpolitikát folytat.

2015. június 05. 21:03

Képmutatónak tartja a Fidesz magatartását nemzetpolitikai ügyekben a Jobbik, amely pénteki közleményében visszautasította a kormánypárt ez ügyben kifejtett kritikáját. „Az a Fidesz, amely korában még kivonult a parlamenti Trianon-megemlékezésről, az a Fidesz, amely még 2009-ben sem támogatta a magyar állampolgárság megadását az elszakított területeken élő nemzettársainknak (...), nem méltó arra, hogy a Jobbik 2003-as megalakulása óta következetes és változatlan nemzetpolitikáját negatív jelzőkkel minősítse” – reagált az ellenzéki párt Pánczél Károly fideszes politikus közleményére.

A kormánypárti politikus korábban azt írta, hogy a kétszínűség és a hiteltelenség újabb példáját adta a Jobbik, amikor a meghívás ellenére egyetlen képviselőjük sem jelent meg a nemzeti összetartozás napján tartott ünnepélyes zászlófelvonáson és a Magyarság Házában tartott központi megemlékezésen sem.

Szávay István országgyűlési képviselő, a Jobbik alelnöke erre válaszul azt közölte: „a Jobbik épp azzal folytat következetes nemzetpolitikát, hogy távol marad a nemzeti összetartozás fideszes »ünnepségeitől«, és Kárpát-medence-szerte megemlékezések százain öltözteti gyászba szívét”.

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2015. június 06. 20:13
Magyarok nem náciznak magyarokat Csak a bolsevik patkányok náciznak magyarokat
dick52
2015. június 06. 12:38
A jobbik olyan mint a kozel-keketiek, csak ok tudjak a frankot. Hat, eleg szerencsetlen banda!
drkovax
2015. június 06. 12:36
Milyen jól megértik egymást a szélballib és a jobbik trollok. Csak épül-szépül az a Vona-Fletó koalíció, amit már egyes ballib megmondók is szükségszerűnek látnak a hatalomba való visszatérésük érdekében. A trolloknál már létrejött, ha a kormány a téma...
formaegy
2015. június 06. 12:24
Még valami Anonymtalan. Ha Orbán képes olyan seggnyalással fogadni egy puccsal odatett Egyiptomi diktátort mint tette, nincs itt miről beszélni! Ez Orbán!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!