Paks: Putyin szerint jobb, ha betartjuk a szerződést

2015. május 05. 14:53

Vlagyimir Putyin szerint ártana a magyar gazdaságnak, ha a kormány kihátrálna a paksi szerződésből – írja a TASZSZ jelentésére hivatkozva a Napi.hu. Az orosz elnök a Roszatom vezetőjével, Szergej Kirijenkóval tárgyalt. Kirijenko szerint a magyar kormány nagyon határozottan ragaszkodik a szerződés betartásához.

2015. május 05. 14:53

A Roszatom vezetőjével tárgyalt Vlagyimir Putyin – írja a TASZSZ jelentése alapján a Napi.hu. Az orosz elnök szerint ártana a magyar gazdaságnak, ha visszautasítaná az együttműködést a Roszatommal, mivel az kedvező feltételeket és fejlett technológiát ajánl.

A Roszatom vezetője, Szergej Kirijenko szerint a magyar kormány nagyon határozottan ragaszkodik a szerződés betartásához. Szerinte az együttműködés problémáit a külső nyomásgyakrolás okozza. Ennek ellenére sínen van az üzlet. „Minden megerősítést nyert és koordinált, és a szerződés hatályba lép” – mondta Kirijenko.

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
heep
2015. május 05. 19:21
Én nem érzek semmi fenyegetést a Putyin mondataiban. Egy egyszerű tényt közölt. Most már megszívnánk ha nem velük építtetnénk meg Paks II-öt. Az más kérdés, hogy egy nyílt tender esetén anno milyen kondíciókkal kaptunk volna ajánlatot másoktól. De ez a hajó már elment.
Cezar
2015. május 05. 19:08
Szopatás indul! viktor kezdheted vazelinezni....
kuwiq
2015. május 05. 17:33
Fejlett technológia???
neumagone
2015. május 05. 17:30
Mit bámom én mit mond Putyín, csak ne legyünk gyarmat!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!