Hétfőn indul az InternetKon

2015. május 18. 13:29

Hétfő délután két órától egészen július 31-ig lehet megválaszolni az internetről és a hazai digitális fejlesztésekről szóló nemzeti konzultáció, az InternetKon húszpontos kérdéssorát – jelentette be Deutsch Tamás.

2015. május 18. 13:29

Hétfő délután két órától egészen július 31-ig tudja minden 14. életévét betöltött magyar állampolgárnak megválaszolni az internetről és a hazai digitális fejlesztésekről szóló nemzeti konzultáció, InternetKon húszpontos kérdéssorát – jelentette be Deutsch Tamás, az InternetKon előkészítéséért és lebonyolításáért felelős miniszterelnöki biztos sajtótájékoztatón, Budapesten.

Deutsch Tamás elmondta: a válaszadás módja a lehető legegyszerűbb, hiszen az InternetKon-nak nemcsak tárgya az internet, hanem platformja is. Mindenkinek módja és lehetősége van, hogy az internet kínálta lehetőségekkel élve egyetlen kattintással ellátogasson az InternetKon.hu oldalra, ahol lehetőség van választ adni a feltett kérdésekre.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ultima Ratio
2015. május 19. 09:44
Kíváncsi vagyok mennyibe került nekünk ez az újabb bohózat. És, hogy abból mennyit szippantott fel a dajcstomi.
Alarik
2015. május 19. 02:31
Tomika, kérdezd meg Gedeont is. Mindenképp. Amúgy, tökjó, hogy van mit csinálnod.
koronaszepe
2015. május 18. 22:53
https://www.youtube.com/watch?v=xKEDr1_XdG0
katus
2015. május 18. 21:29
Internetkohn :) Másfél éve járt le a 72 órás ultimátum: Tompi kénytelen volt megállapítani, hogy a lekapcsolásunk még várat magára Forrás: https://kuruc.info/r/6/143413/ Nagyon örül annak, hogy "magyar ügyészi szervek eljárást indítottak a Kuruc.info ellen", és reméli, hogy az őt kérdező riporter is. Hát hogy ne örülne, amikor nem más, mint Gavra Gábor, a hvg.hu-nak az MSZP-vel összejátszó volt főszerkesztője, aki a bajai videó történetébe bukott bele?... Most pedig felelős szerkesztő az atv.hu-nál - aztán ha majd itt is elkövet valami egetverő baromságot, akkor végre meglesz a Népszabadság új főszerkesztője...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!