Deutsch: Vitázni a melegházasságról is lehet

2015. május 12. 09:59

Deutsch Tamás EP-képviselő szerint a halálbüntetésről ugyanúgy lehet vitatkozni, mint a melegházasságról.

2015. május 12. 09:59

A program összegzi majd az InternetKon eredményeit, mondta el Deutsch Tamás EP-képviselő, az internetes konzultáció felelőse. Deutsch Tamás szerint nem kéne most mindenről nemzeti konzultációt kezdeni, de szerinte fontos, hogy egy döntésről lehessen előzetesen beszélni. Deutsch Tamás szerint a miniszterelnök csak vitázni akar a halálbüntetésről. 

Deutsch Tamás szerint arról lehet vitatkozni, hogy az EU-ban a halálbüntetés kérdése nemzetállami hatáskör legyen. Deutsch Tamás EP-képviselő szerint a halálbüntetésről ugyanúgy lehet vitatkozni, mint a melegházasságról. Előbbit nemzetközi szerződés, utóbbit az alaptörvény szabályozza jogilag. Deutsch szerint Orbán mindig azt mondja, amit gondol, ezért nincs értelme elemezgetni a szavait.

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2015. május 13. 08:08
Deutsch Tamás és Gömöri Zsolt mikor mond le?
katus
2015. május 12. 21:57
A paralimpikonok elnöke visszafizette a milliókat, Deutsch "emberarcú náci pártról" beszél, a Jobbik további kérdésekre várja a választ Forrás: https://kuruc.info/r/2/143195/
Zoli atya
2015. május 12. 20:39
Melegházasság... Meg a kurva anyátokat. Meleg a víz, az időjárás, meg a kályha. BUZIK vannak, nem melegek. Mocskos aberráltak, már a szavakat is kisajátítjátok?
kjkj945
2015. május 12. 16:02
A parlamenti kettős állampolgárokról miért nincs VITA ???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!