Ukrán szélsőségesek fenyegették meg a Jobbikot

2015. április 28. 09:56

Likvidálással, kivégzéssel fenyegette meg írásban az ukrán szélsőséges Karpatszka Szics nevű kárpátaljai nacionalista fegyveres szervezet a Jobbikot és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalmat – írja a Napi Gazdaság.

2015. április 28. 09:56

Kikérik a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat véleményét a nemzetbiztonsági bizottság soron kívüli ülésén a Jobbikot és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalmat megfenyegető ukrán fegyveres szervezet miatt – írta keddi számában a Napi Gazdaság Molnár Zsoltra, a bizottság szocialista elnökére hivatkozva.

A lap emlékeztetett: likvidálással, kivégzéssel fenyegette meg írásban az ukrán szélsőséges Karpatszka Szics nevű kárpátaljai nacionalista fegyveres szervezet a Jobbikot és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalmat. Szerintük ugyanis a magyar szervezetek Ukrajna területén működő aktivistái aláássák az ukrán állam tekintélyét.

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2015. április 28. 14:03
Káosz van a jobbikban. Már maguk sem értik saját magukat: http://valasz.hu/itthon/reszkess-ferenc-vona-gabor-a-papat-biralja-112080
hakos
2015. április 28. 13:06
Az Ukrán állam "tekintélyét"? Miért éppen azt ássák alá, ami már egyébként sincs....:))))))
pollip
2015. április 28. 12:43
Az ukránoknak még nem szólt a jobbik, hogy néppárt? Most van az ideje a metszegetésnek tavasz környékén, Vona kiskertész elmaradt a munkával:-)))
formaegy
2015. április 28. 12:35
"...ukrán fegyveres szervezet..." Európa leendő tagállama))) Az MS13 ukrajnai változata átveszi az EU vezetését))) Előre a civilizált béke útján az ukrajnaiusa gengszter állam vezetésével)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!