Tapolca: gyurcsányozva támad a Fidesz

2015. április 08. 12:56

A Fidesz úgy látja: Gyurcsány Ferenc DK-elnök a saját emberének tartja Pad Ferencet, az MSZP és a DK által is támogatott tapolcai országgyűlési képviselőjelöltet. Ennek kapcsán a kormánypárt az egykori Gyurcsány-Bajnai kormányt ekézte.

2015. április 08. 12:56

A Fidesz szerint kedden bebizonyosodott, hogy Gyurcsány Ferenc DK-elnök a saját emberének tartja Pad Ferencet, az MSZP és a DK által is támogatott tapolcai országgyűlési képviselőjelöltet. Szűcs Lajos, a kormánypárt parlamenti képviselője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, „a Pad Ferenc típusú emberekkel” visszatérne az az időszak, amelyet „már szerettünk volna letudni magunk mögött”.

Gyurcsány Ferenc előző napi ajkai fórumára utalva úgy fogalmazott: bebizonyosodott, hogy a DK elnöke „Pad Ferencet a saját emberének tartja, és azt szeretné, hogy ha Pad Ferenc beülne az ő megalakítandó frakciójába”. Szűcs Lajos szerint fontos felidézni, hogy Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon idején - sorolta - az államadósság megduplázódott, a munkanélküliség „hihetetlen magasságokba emelkedett”, munka helyett inkább segélyt adtak az embereknek, abban az időben a magyarok fizették – a fizetésekhez képest – a legmagasabb rezsit Európában, elvettek egyhavi nyugdíjat, és elvették a gyest.

A fideszes képviselő hangsúlyozta: a vasárnapi időközi választás nem a kétharmadról szól, hanem arról, hogy a Tapolcán és környékén élők olyan képviselőt válasszanak maguknak, aki az ő helyi gondjaikkal foglalkozik. A Fidesz-KDNP színeiben induló Fenyvesi Zoltán ilyen jelölt – mondta.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2015. április 08. 16:16
Világos: amíg Gyurcsány benne van a ballibes csapatban, addig ennek megvan a hátránya is. Miért borulnak vele össze, újra meg újra...?!
péterx
2015. április 08. 15:50
Gyurcsány = gyakorlatilag minden , ami a választópolgárt fenyegtő politikai veszély / cinizmus , manipuláció , égbekiáltó felelőtlenség , arcátlan gátlástalanság stb /.
tevevanegypupu
2015. április 08. 15:25
felesleges a gyurcsányozás különben, mert akinek Gyurcsány Ferenc szimpatikus mindazok után ami történt, és negvenvalahány évi kommunizmus és diktatúra tán még mindig ragaszkodik hozzá, az menthetetlen, azzal normálisan beszélni nem lehet, azok ízig-vérig náci kisnyilasok. És ha Tapolca veszteni akar azzal, hogy ezeket választja meg, az az ő dolga.
lajkakutyus
2015. április 08. 15:09
Már csak a csodafegyverhez nyúlhat a Fidesz. Fletó meg, lássuk be, erre a célra tökéletes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!