Plakátcéget vett Garancsi István

2015. április 17. 08:22

Az Orbán Viktorhoz közel álló, a Videoton FC-t tulajdonló üzletember lett az ESMA Zrt. részvényeinek 100 százalékos tulajdonosa. A villanyoszlopokra kihelyezhető hirdetésekben is utazó cégnek nagy érvágás volt, hogy néhány éve megtiltották az ilyen típusú plakátokat. A Népszava szerint viszont már készül az erre vonatkozó törvénymódosítás.

2015. április 17. 08:22

Nem csak a villanyoszlop-reklámok jogát, hanem az egész ESMA Zrt.-t értékesítette a spanyol-magyar cég, méghozzá a menedzsment számára, akiknek viszont pénzügyi befektetőre volt szükségük az üzlethez. Utóbbi végül a legkedvezőbb ajánlatot adó Garancsi István lett, aki megvásárolta az ESMA részvények 100 százalékát – írja a Népszava a céget eddig irányító Bleuer István közleményére hivatkozva. A tájékoztatás szerint Garancsi célja, hogy az ESMA koordinálja az érdekkörébe tartozó cégek reklámtevékenységét, de „természetesen bízik a további terjeszkedésben is”.

Érdekesség, hogy a villanyoszlopokra kifüggesztett reklámokat – amelyből több, mint tízezer volt az ESMA-nak – három éve törvény tiltja, ami komoly érvágás az EMSA-nak, ennek ellenére évek óta érdeklődött iránta egy kormányközeli kör – írja a lap. A Népszava úgy tudja egyébként, hogy a tiltás hamarosan megváltozhat, mivel a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumnál már készül a törvénymódosítás, amely újra megengedné a lámpaoszlopokra szerelt plakátokat.

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
qccqccqcc
2015. április 18. 18:01
A Népfaszát ki tartja el? Csak nem Spiclicska?
pszichodoki
2015. április 18. 12:29
Váradi András juhászt - szombat késő esti halála/ 2014.október/ - Alcsútdobozon egy bekötő úton... 84/!!/ osztrák -magyar 2-ős állampolgár "sodorta el" 23/!!/ métert repült!! ELLENTMONDÓ SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNYEK!! Úgy dobta vissza az ÜGYÉSZSÉG/!!/ a további bizonyítási eljárást - miközben lemodellezték.-./ ügyvéd: Dr. Magyar György/ , hogy addig kell várni, amíg hasonló időjárási viszonyok lesznek ,mint akkor októberben!! Hát ez mi vazze!!!
Tintamin
2015. április 18. 12:08
Megyünk lopni, megyünk lopni, Az Orbán Vitya meg a Pisti, Megyünk lopni, megyünk lopni....
Pinter68
2015. április 18. 10:37
Á, a Simicska kispályás a Garancsihoz képest. Valszeg csak a MET-en keresztül a Garancsi többet szakított egyetlen év alatt, mint a teljes Simicska-birodalom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!