„Komoly befektetés ez, nem Quaestor”

2015. április 23. 12:19

Az RTL Klub videójában egy hajléktalan férfi arra próbálja rábeszélni a parlamenti képviselőket, hogy vegyenek tőle fiktív értékpapírt.

2015. április 23. 12:19

A Külügyelet és Felügyelet Zrt.” hamis kötvényét Weiler Péter festőművész rajzolta meg: ötszáz sorszámozott példányt adott belőle hajléktalanoknak, hogy a maguk hasznára árulják.

Sütő Kálmán a képviselői irodaházba érkezőknek a fiktív részvénytársaság elnök-vezérigazgatójaként mutatkozott be. Baja Ferencnek és Rogán Antalnak is sikerült eladnia egyet, Hoffmann Rózsa és Pálffy István viszont nem kértek az ötszáz forintos fiktív kötvényből.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sehogymá
2015. április 23. 19:04
Néha szükség van ilyen innovatív ötletekre a hírszerkesztőktnél, hogy érdekesebb legyen a híradó. Az tetszett még, mikor egy kétdekással beküldték a hajléktalant a nekik ellenszenves tüntetők közé, akik riadt birkákként próbálnak egyszerre elhatárolódni és összezárni. Ahelyett, hogy jól fejberúgták volna az operatőrt. Ja bocs, az bűncselekmény, és még éppen filmezik is.
Morgen
2015. április 23. 17:23
Küküm bácsi még sokra viszi!
Mich
2015. április 23. 13:46
Sütő jópofa, de az RTL hazug, eredmény = nulla.
stefanovszky
2015. április 23. 13:10
Azt magyarázza el már nekem valaki, miért kell a Quaestor "károsultaknak" bármit kifizetnie az államnak? miért. Kockáztattak. Megszívták. Jogi háttere, kötelezettsége van erre az államnak, vagy önként fizet, mert az én adóforintjaimból ne tegye a kurva anyját!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!