Kilenc év után először vitázott fideszes élő tévévitán

2015. április 11. 15:11

A tapolcai időközi választás három esélyese, a fideszes Fenyvesi Zoltán, a jobbikos Rig Lajos és a baloldali Pad Ferenc vitázott egymással péntek este az ATV-ben.

2015. április 11. 15:11

Az elmúlt kilenc évben nem vett részt fideszes képviselő-jelölt élő televíziós vitában, azonban péntek este az ATV-ben megtört a jég. Az Egyenes Beszédben a tapolcai időközi választás három esélyese, Fenyvesi Zoltán, a Fidesz jelöltje, Pad Ferenc, az MSZP és a DK jelöltje, valamint Rig Lajos, a Jobbik jelöltje vitázott.

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2015. április 12. 15:47
Látom, hogy egy pár cionácinak lassú a felfogása, ezért megint bemásolom az előbbi levelemet: Olyan nincs, hogy magyar náci. Ostobaság azt hinni, hogy nácik azok a magyarok akik ismerik hazájuk történelmét és tudják, hogy a tanácsköztársaság vörös terrorját, a rákosi szörnyuralmat és a kádár megtorlást elsősorban a zsidóknak köszönhetik a magyarok. Nincs abban semmi meglepő ha ezek a magyarok nem szeretik a zsidókat de attól még nem nácik. Truman, amerikai elnök nem szerette a zsidókat de nem volt náci. Nem az határozza meg, hogy ki vagy melyik ország a náci, hogy utálják vagy szeretik a zsidókat. Ez marhaság. Egy náci állam letipor más népeket, elfoglalja hazájukat, írtja az eredeti lakósságot, koncentrációs táborba zárja őket, elrabolja földjüket és megalázza őket. Azok akik támogatnak egy ilyen államot azok nácik. Magyarország nem ilyen állam tehát nem náci de Izrael egy ilyen állam és ezért náci. A náci terrorista, gyerekgyilkos, embertelen Izrael támogatói is nácik
3M..
2015. április 12. 14:23
Én nagyon boldog vagyok, legalább a testvéreidet biztonságban tudhatjuk. De neked sincs miért aggódnod, mi nem eszünk majmot. Még munkát is adunk neked, a fővárosi nagycirkuszban banánevőként esténként felléphetsz. Szebb Jövőt!
cure777
2015. április 12. 12:00
Elég vacak műsor volt..a Kedves ATV-s műsorvezető végig a FIDESZ-t támadta.. Jobbikot nem merte ! .. Ilyenek ezek Az ATV-s emberkék.. sunyi gyáva szar alakok
perszepolisz
2015. április 12. 09:56
Egyiktől se vennék használt autót megmondom őszintén. Ha nagyon-nagyon rá lennék szorulva talán-talán a Jobbikostól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!