Az atomtemető ellen tüntetett a pécsi Együtt

2015. április 30. 10:11

Berkecz Balázst fejbe verték egy esernyővel és egy-két taslit is kapott, mikor a bodai atomtemető ellen tüntetett Orbán pécsi látogatásakor.

2015. április 30. 10:11

Ennek a romjaiban lévő, gazdaságilag és társadalmilag is gödörben lévő városnak ez most úgy kell a hátára, mint egy púp” – mondta az atomtemetőről az Együtt politikusa.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2015. április 30. 18:01
Valaki árulja már el nekem, hogy ezekkel ki van együtt?
red label
2015. április 30. 15:46
Az egyuttben van ez a köcsög, LSD professzor, juhász is, inkább szívna, mint, hogy itt veri magát, persze bodult állapotban, sok mindenre képes az ember, még ez a elfuserált "politikus" is.
Tintamin
2015. április 30. 13:04
Hihetetlen, mennyire droiddá tudja tenni Orbán a híveit. A fideszesek (és a jobbikosok) gyakorlatilag elfelejtettek gondolkodni. Megy a hajbókolás meg a seggnyalás, éljenviktorozás, meg hasonló ocsmányságok. Vérciki lehet. Ha Viktor hirtelen azt mondaná, hogy "soha atomtemetőt Magyarországra", akkor meg békemenetet indítanának, pofámleszakad, milyen ostoba a magyar.
lynx
2015. április 30. 12:05
Csodálkozom, hirtelem mennyi atomtemető szakértő nőtt ki a semmiből. A politika jobb lenne ha a háttérben maradna és csak akkor bújna elő, ha dönteni kell.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!