A kampányoló Orbán ellen tüntettek Tapolcán

2015. április 10. 08:34

A Szolidaritás a tó túlpartjáról, Szarvas Koppány Bendegúz „ifjú demokrata” a hallgatóságból tiltakozott Orbán kampánybeszéde alatt.

2015. április 10. 08:34

Általában nem dolga a szónoknak, hogy a közönségről bármit is mondjon” – szólt vissza Orbán.

A DK ifjúsági tagozatát vezető Szarvas Koppány Bendegúzt kirángatták a tömegből. 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
justiceforhungary
2015. április 11. 09:42
''A Szolidaritás a tó túlpartjáról, Szarvas Koppány Bendegúz „ifjú demokrata” a hallgatóságból tiltakozott Orbán kampánybeszéde alatt.'' Szarvak Koppány egy kölyök aki az egyik legnagyobb barom a magyar politikusok között. Az ilyen barmot nem lenne szabad az utcára engedni.Ez közveszélyes a magyarság számára.
Akitlosz
2015. április 10. 17:12
A cikk főszereplői közül melyik volt tapolcai vagy környéki? Balhézni járnak oda? Ez így ugyan nem Tapolcáról és környékéről szól. Sőt tudtommal a várakozásokkal ellentétben semmit konkrétat nem mondott a két órás késéssel érkező miniszterelnök Tapolca számára, például kórházügyben sem. Amúgy meg 1998. óta fideszes képviselője és polgármestere volt a városnak. Eredmények, sikerek? Minden lehetősége megvolt az előző fideszes országgyűlési képviselőnek és fideszes városvezetésnek. Na még kettőt kell aludni s kiderül, hogy mi a közvélemény.
tevevanegypupu
2015. április 10. 16:26
Nyugodtan tüntethetnek, Orbánék vívták ki a jogot, hogy a tökfejek is tüntethessenek.Csak azt szeretném tudni, ha hirtelen a DK meg az mszp és a liberálisok kapnák meg a kormányt, mit csinálnának..Bár azt tudjuk..híveik meg olyan sötétek mint az éjszaka, saját érdekeik ellen is képesek a kommunista zsidókra szavazni, mert csak a gyűlölet világít az agyhelyükön. Éppen mint Rákosi idejében..
Morgen
2015. április 10. 13:37
Szarvas, mint DK-s , minden, csak nem elegáns. Marhára ki lehetnek, ha már a Fideszes tömegben mondja a mantrát, szegény Koppány. Mint a piaci legyek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!