A Jobbik megszüntetné a trafikok kirakatának lefóliázását

2015. április 25. 16:03

Törvénymódosító javaslatot nyújt be a Jobbik a parlamentnek azért, hogy megszüntessék a dohányboltok külső elsötétítését – közölte Mirkóczki Ádám, a párt országgyűlési képviselője szombaton. A Jobbik szerint a kaposvári gyilkosság „egyértelmű okozója a korrupt Fidesz kapzsisága”.

2015. április 25. 16:03

Törvénymódosító javaslatot nyújt be a Jobbik a parlamentnek annak érdekében, hogy megszüntessék a dohányboltok külső elsötétítését, lefóliázását – közölte Mirkóczki Ádám, a párt országgyűlési képviselője, szóvivője szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

A politikus emlékeztetett a szerdai kaposvári dohánybolti gyilkosságra, amelynek szerinte „egyik közvetett, de egyértelmű okozója a korrupt Fidesz kapzsisága”. A Jobbik az egész trafiktörvényt visszavonná, de „tekintettel arra, hogy itt fideszesek pénzéről és fideszes haverok koncessziójáról van szó”, nincsenek illúzióik ezzel kapcsolatban – mondta Mirkóczki Ádám.

Ezért hétfőn olyan törvénymódosító javaslatot terjesztenek be, amely megszüntetné a trafikok elsötétítését, lefóliázását, sőt egyenesen kötelezővé tenné az olyan kialakítást, hogy be lehessen látni – közölte a szóvivő, hangsúlyozva, hogy a trafikok jelenlegi lefóliázása bátorítja a bűnözőket. Hozzátette, javaslatukkal a dohánybolti dolgozókat akarják védeni, akik minimálbérért vannak kitéve ilyen körülmények között ennek a munkának.

Összesen 267 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trust
2015. április 27. 07:45
Jobbik szerint! Hát szerintem nem csak a jobbik szerint kell leszedni a fóliát!Meg nem is dk szerint. Emberek, magyar emberek szerint főleg!
katus
2015. április 26. 19:55
A Jobbikról: Először nem vesznek tudomást rólad, aztán kinevetnek, aztán harcolnak ellened, aztán győzöl. /Mahatma Gandhi/ A Jobbik jelenleg a második fázisban van.2018-ban pedig a harmadik fázis a győzelem.
áfonya
2015. április 26. 14:00
Az a gyanúm hogy a dohány a ballibsik a multik a maffia kezekben összpontosult .Orbán kormány a dohányt nemzetivé tette ezzel a maffia a szocik a multik nagy hasznot nem zsebelhetik be ,ezért akarják szét verni a trafikokat.
áfonya
2015. április 26. 13:05
TRAFIK ÜGGYEL KAPCSOLATOSA MIKOR A SZOCI MULTIK KEZÉBEN VOLT A DOHÁNYBIZNISZ ,NEM VOLTAK GYILKOSSÁGOK ,EZEN ELLEHET GONDOLKOZNI .MERRŐL JÖN A TÁMADÁS ??? ,KIKNEK ZÁRULTAK BE A DOHÁNY BIZNISZ PÉNZCSAP . ???? KIKNEK ÉRDEKE A TRAFIKOSOK SZÉTVERÉSE???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!