Tapolca: Pad Ferencet támogatja a Szolidaritás is

2015. március 04. 13:47

Az MSZP és a DK közös jelöltjét, Pad Ferencet támogatja a Magyar Szolidaritás Mozgalom a tapolcai időközi országgyűlési választáson.

2015. március 04. 13:47

A Magyar Szolidaritás Mozgalom elnöksége úgy döntött, hogy civil szervezetként az áprilisi időközi országgyűlési választáson, Veszprém megye 3. számú választókerületében, az MSZP és a DK közös jelöltjét, Pad Ferencet támogatja.

Az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményükben azt írták, hogy a jelölt szakmai és érdekképviseleti munkája, széles körű ismertsége biztosítékot jelent arra, hogy a Parlamentben méltó módon képviseli majd a térségben élő embereket, ezért a Szolidaritás helyi aktivistái is részt vesznek majd kampányában.

Veszprém megye 3-as (tapolcai) választókerületében azért kell április 12-én időközi országgyűlési választást tartani, mert a térség tavaly áprilisban megválasztott fideszes országgyűlési képviselője, Lasztovicza Jenő januárban elhunyt. A voksolás hatvan település választópolgárait érinti.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
várúr
2015. március 04. 19:57
Az összes politikai önképzőkör beszáll. Vigyázz, Kész, rajt.
kukagyerek
2015. március 04. 15:43
Két pad között a földre !!!
Wendriner
2015. március 04. 14:58
Az MSZP és a DK közé a Pad alá.
Morgen
2015. március 04. 14:45
Akit ezek támogatnak, az jó ember nem lehet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!