Schiffer: Az offshore-lovagoknak 157 barátja van az Országgyűlésben

2015. március 31. 17:55

Schiffer András szerint az offshore-lovagoknak 157 barátja van a magyar parlamentben, akik menlevelet adtak azoknak, akik már évekkel ezelőtt offshore-paradicsomokba mentették a vagyonokat a brókerházakból. Rogán Antal korábban a vagyonzárról szóló előterjesztés elutasítóira azt mondta: „mindössze 12 barátja volt a brókereknek a Házban”.

2015. március 31. 17:55

Az LMP társelnök-frakcióvezetője szerint az offshore-lovagoknak 157 barátja van a magyar parlamentben. Schiffer András így reagált Rogán Antalnak, a Fidesz frakcióvezetőjének szavaira, aki vagyonzárról szóló előterjesztés elutasítóira azt mondta: „mindössze 12 barátja volt a brókereknek a Házban”. Rogán Antal sajtótájékoztatóján felsorolta a keddi zárószavazáson nemmel szavazókat, köztük négy LMP-s képviselőt.

Schiffer András erre egy más témában tartott sajtótájékoztatón azt mondta: a jogszabály elfogadása azt bizonyította be, hogy 157 képviselő – köztük fideszesek és szocialisták is – menlevelet adott azoknak, akik már évekkel ezelőtt offshore-paradicsomokba mentették a vagyonokat a brókerházakból.

Ugyanezek az emberek az LMP politikusa szerint menlevelet adtak azon hivatalos személyeknek is, akik a Quaestor-botrány kapcsán nem teljesítették hivatali kötelezettségüket.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2015. április 01. 07:47
Engem meg az zavar, hogy az lmp-t az usa-ból pénzelik.
egyetmondok
2015. március 31. 23:17
A jegybank ingatlan vásárlása óta tudjuk hogy egyáltalán nem is lehet pontosan definiálni azt hogy mi offshore és mi nem. Az valószínű de erősen hogy már létezik olyan offshore céggel kötött üzlet amely nemzeti célt szolgál.
qccqccqcc
2015. március 31. 19:50
Simor is köztük van?
dick52
2015. március 31. 19:32
Attol tartok ezt nagyon elbaltazta az LMP. Most mar hiteltelenne valtak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!