Őrizetbe vették a bombával fenyegetőző férfit

2015. március 09. 21:36

A férfi azzal telefonált be hétfőn délután a rendőrségre, hogy bomba fog robbanni a Deák téri aluljáróban. A tűzszerészek átvizsgálták a helyet, de nem találtak bombát. A fenyegetőző férfit hétfőn este őrizetbe vették.

2015. március 09. 21:36

Őrizetbe vettek a fővárosban egy férfit, akinek bombafenyegetése miatt hétfő délután ki kellett üríteni a Deák téri aluljárót – közölte a rendőrség honlapján. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint délután négy óra után egy ismeretlen férfi telefonált a BRFK Tevékenység-Irányítási Központjába, és azt mondta, hogy a VI. kerületi Deák téri aluljáróban bomba fog robbanni. A rendőrök az aluljárót kiürítették, majd a tűzszerészek átvizsgálták.

A bejelentőt, a 48 éves P. Róbertet a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai este 8 óra körül az aluljáró területén elfogták. A férfit az V. kerületi rendőrkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vették. A férfi ellen közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás – írta a BRFK.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!