Orbán-Simicska háború – orientációs email a Fidesztől

2015. március 15. 10:49

Az Orbán-Simicska háború legújabb csatáját email-fronton vívja a Fidesz: szombaton a párt központi email-címéről küldték szét Kövér László interjúját, amelyben a magyar közélet betegségének titulálja Simicska Lajost.

2015. március 15. 10:49
Stumpf András
Az Orbán-Simicska háború legújabb csatáját email-fronton vívja a Fidesz: szombaton a párt központi email-címéről küldték szét Kövér László interjúját, amelyben a parlament fideszes elnöke a magyar közélet betegségének titulálja Simicska Lajost, egyúttal hitet tesz a polgári Magyarország eszméje mellett. A levelet vélhetőleg nem csak az aktív párttagok kapták meg – a Mandinernek olyasvalaki küldte tovább, aki a kilencvenes évek végén kilépett a pártból, de olyan címzettről is tudunk, aki soha nem volt tag, csupán aláírt valamely konzultáción.
 
A levél a „Kedves Barátom!” megszólítással indít, majd a „Szeretnénk figyelmedbe ajánlani Kövér László mai Magyar Hírlapban megjelent interjúját!” mondattal folytatódik. Hogy a két fő üzenet el ne sikkadjon, rögtön két link következik – ám mindkettő a Magyar Hírlapnak ugyanarra a Kövér-interjújára mutat. Így:
 
 
 
A feladó azokra is gondolt, akik nem szeretnek kattintgatni. A két link után az interjú teljes szövege is olvasható, rögtön a leadben pedig Kövér László mondata, amely szerint a „Magyar Nemzet és a Hír Televízió a mi szempontunkból nem kezelhető másként, mint ellenzéki orgánum, ahonnan támogatást nem, ellenben támadást, indokolatlan bírálatot bármikor kaphatunk”.
 
A levelet rendelkezésünkre bocsátó forrásunk szerint nem jellemző, hogy a párttól e-mail érkezzen, interjúkat pedig emlékei szerint egyáltalán nem szoktak ilyen módon megosztani. Hogy most mégis így tettek, az alighanem arra utal, hogy komoly fenyegetésnek érzik a tábor elbizonytalanodását és Simicska Lajost, s a csata közte és a miniszterelnök között mégis több egy legyintéssel elintézhető politikai csinn-bumm cirkusznál.

Fotó: Csudai Sándor, Magyar Hírlap

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
császár
2015. március 16. 08:42
A Fidesz felélte lejáratta szinte az összes becsületes kinézetű arcát. Utoljára Varga ment rá a NAV ügyekre. Kövérben él talán a legnagyobb gyűlölet a parlamenti ellenzék iránt, mégis úgy érzem ő fogja borítani az asztalt rengeteg védhetetlen ügy és a befolyással üzérkedő szarembereik miatt.
VakzKommondor
2015. március 15. 21:39
semmi meglepetés kommunista tempó, kommunista felfogás. csak a fidesz. kis kiegészítés kellett volna a levélbe: most, hogy a focista már a putyin csöcsén tud lógni a MET en keresztül, nincs már szüksége a simicskán keresztül kilopott milliárdokra így félrelöki. veled is ez lesz kedves barátom, ha a nemzet falábújának már nem lesz rád szüksége.
vakhangya4
2015. március 15. 19:53
Az önálló, szuverén gondolatokkal rendelkező narancsbolsik..... :-))))))))))))))))))))))
egyetmondok
2015. március 15. 15:37
Oké,Kövér úr, Simicska legyen a magyar közélete betegsége,egyetértek,oké,de csak idén februártól legyen betegség,azért ügyeljünk a pontos megfogalmazásra,ha erre ti. nem ügyelünk, akkor arra kell jutnunk,hogy a Fidesz majdnem két hosszú évtizedig nagyon beteg volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!