Jacenyuk: Ukrajna Magyarországot is védi Oroszországtól

2015. március 01. 12:23

Vlagyimir Putyin orosz elnök át akarja rajzolni Európa térképét, és ebben a csatában Ukrajna az európai országokat, köztük Magyarországot is védi – mondta a The Sunday Timesnak az ukrán kormányfő.

2015. március 01. 12:23

Arszenyij Jacenyuk a tekintélyes konzervatív vasárnapi brit lapnak adott interjúban kijelentette: Putyin „a szovjet birodalomhoz hasonló” országot akar létrehozni, és ennek jegyében Ukrajna egész területét ellenőrzése alá akarja hajtani, megmutatva a Nyugatnak, hogy „az ő önkényuralmi, tolvaj diktatúrája milyen sikeres”.

A Nyugatnak hosszú konfliktusra kell felkészülnie, amely átcsaphat az Európai Unió területére is. Ukrajna ebben a csatában ma Európát védi, Romániát, a balti köztársaságokat, Magyarországot, sőt Franciaországot és Németországot is – mondta a brit lapnak az ukrán kormányfő.

Összesen 218 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2015. március 02. 17:35
Na ne nevettess, te kis tetű! :)
hátakkor
2015. március 02. 11:05
Jacenyuk Ukrajnát sem tudta megvédeni
Szúnyog
2015. március 02. 10:34
Ez a szemtelen askenázi az ukrajnai puccs leginkább akasztófára való figurája.
áfonya
2015. március 02. 01:00
Magyarokat nem kell védeni az oroszoktól ,oroszok nem szándékoznak terjeszkedni. Ukránok szeretnék a háborújukba bevonni Magyarországot megvédés trükkel.Nem kérünk az ukrán háborúból , tüntetést akartak megkapták,semmi közünk hozzájuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!