Fidesz: A rezsicsökkentés miatt fontos a tapolcai időközi

2015. március 11. 14:52

Tuzson Bence szóvivő szerint a rezsicsökkentés megvédése, a bankok elszámoltatása és a munkahelyteremtés a tétje a tapolcai időközi választásnak.

2015. március 11. 14:52

A Fidesz szerint az a tétje a tapolcai időközi választásnak, hogy „megvédjük-e a rezsicsökkentést, végig tudjuk-e vinni a bankok elszámoltatását, és képesek leszünk-e munkahelyet teremteni” Ajka környékén is.

Tuzson Bence, a Fidesz-frakció szóvivője szerdán Ajkán, sajtótájékoztatón azt mondta: „komoly eredményeket értünk el az utóbbi időszakban”. Ezek megtartásához szükség van olyan emberekre, akik tevékeny részesei tudnak lenni egy választókerület életének; olyanokra, akik helyben felhalmozott tapasztalatukkal sokat tudnak tenni annak érdekében, hogy „együtt, egymás kezét fogva egyről kettőre jussunk, és Magyarország a következő időszakban tovább tudjon fejlődni” – tette hozzá.

Elmondta, Fenyvesi Zoltán személyében olyan alkalmas jelöltet találtak, aki képes folytatni elődje, a januárban elhunyt Lasztovicza Jenő által kezdett munkát, aminek hatására a megye, a választókerület és Ajka is fejlődött, és Ajkán a munkanélküliség 3 százalék körüli.

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2015. március 12. 11:12
Rezsim csökkentést javaslok. A rezsim meg csökkent 2400Ft-al egy évben Tiszasülyön, de kaptam helyette 6000,-Ft -os építményadót.
=nessuno=
2015. március 12. 00:21
Lejárt lemez. Rúgjátok ki a tanácsadóitokat! Remélem, beleálltok a betonba megint, mint Veszprémben. Az a vadászos vicc jut rólatok eszembe... :))) Egyszer fel kell ébrednetek.
Brigadéros
2015. március 11. 23:28
Én örültem, amikor szétesett a baloldal, te örülnél, ha szétesne a jobboldal. Ennyi... Ez az általánosító lop, csal, hazudik dolog ebben a formában inkább csak egy káromlás, mint valami vitaképes állítás, hiszen alapvetően mindent ide sorolsz, ami neked nem tetszik...márpedig az nyilvánvaló, hogy neked belőlük semmi sem tetszik... :) A mai világban amúgy sem kell semmit alátámasztani, elég kijelenteni, és akkor az már rögtön úgy is van...ha nem haragszol, ez nem az én világom... :)
Brigadéros
2015. március 11. 22:34
Marhára nem örülök neki, de tartok tőle, ez a körzet is bukta lesz...:( Talán ez már tényleg kijózanítólag fog hatni a fideszre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!