Adiosz!

2015. február 02. 10:50

Szerintem teljesen világos, a baj csupán az, hogy mire a síelésből hazatér az összes honatya, s a parlament összeül, a Megélhetési Bevándorló már rég elhagyta az országot. Önszántából.

2015. február 02. 10:50
Sudár Ágnes

A Fidesz kezdeményezi a menekültügyi eljárások gyorsítását, hogy azt akár néhány napos határidővel is le lehessen bonyolítani. Például így. Ehhez tulajdonképpen az kell, hogy ugyanolyan, homogén csoportként kezeljünk mindenkit, aki migránsként átlépi a határt. Láthatóan ez sem probléma, az aktuális ellenségünk most nem valamelyik kekeckedő európai uniós biztos vagy André Goodfriend, hanem a Megélhetési Bevándorló. Aki azért hagyott maga mögött mindent: családot, otthont, hazát, hogy a mi kemény munkával kikapart gesztenyénket eszegesse!

A kormánypárt parlamenti vitanapot is szervez a kérdésben, hisz »a magyar politikai élet szereplőinek világossá kell tenniük a véleményüket az ügyben«. Szerintem teljesen világos, a baj csupán az, hogy mire a síelésből hazatér az összes honatya, s a parlament összeül, a Megélhetési Bevándorló már rég elhagyta az országot. Önszántából. Mert a franc akar ebben a barátságos közegben élni, így aztán nem is értik, minek a magyaroknál ez a cécó.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!