Követendő módszer lehetne

2015. február 10. 21:43

Kemény legény ez a Vona Gábor.

2015. február 10. 21:43
Somfai Péter

„Kemény legény ez a Vona Gábor. Ha a Horthy rendszerben paptanárnak ment volna, akkor száz körmössel büntetné korábbi csacska kijelentéseiért a mezőtúri választáson önkormányzati mandátumot szerzett Kötél Jánost (nomen est omen?), aki pisztolyt ajánlott segély helyett a romáknak, golyót a pulyák elnémítására. Utólag találtak neki mentséget: amikor ilyen »csúnyákat« mondott, érzelmileg felfokozott, zaklatott időszaka volt. Hogy jóvátegye az akkori kijelentését a pártelnök kötelezte, hogy három napra költözzön a Jobbik cigány származású, hajdúszoboszlói elnökéhez.

A módszert másnak is követésre ajánlanám. A Fidesz kötelezhetné a másfél milliós állásba ejtőernyőzött Zsiga Marcellt - lévén Miskolci -, hogy cseréljen lakást három hónapra egy számozott utcabeli családdal, meg a havi 47 ezer forintjukkal. Egyetlen fillért sem vihetne magával, de a cserelakók élhetnének 3 hónapig az ő jövedelméből.”

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szúnyog
2015. február 11. 09:15
Meg lehet abból élni, hogy valaki olyanokat köp, mint ez a Somfai? Hogy mik vannak!
katus
2015. február 11. 09:09
NÁCIKKAL ÉS ÚJ HOLOKAUSZTTAL RIOGAT A BALOLDAL JELÖLTJE Kész Zoltánnál testhezállóbb jelöltet nem is találhatott volna magának a baloldal a veszprémi időközi választásra. Készről nemrégiben a PestiSrácok.hu írta meg, hogy korábban tanárként több alkalommal is intim kapcsolatba akart kerülni diákjával, ahogy azt is, hogy a jelölt diplomájával sincs minden rendben. Most a Magyar Nemzet derítette ki, hogy Kész Zoltán amerikai előadásain antiszemita magyar médiával és a nácik visszatérésével riogatott. Kész ráadásul az általa képviselt alapítványt nevezte meg az egyik reménynek, ami megakadályozza, hogy megismétlődjön a magyarországi holokauszt. Bemutatta a "rassztistákat megviccelő programjukat is", amelyben a Turult többször is nevetség tárgyává tette, és azt állította róla, hogy a rasszisták szimbóluma. Egy 2014-es előadásában pedig arról számolt be, hogy a nácik Magyarországon jönnek vissza, és az egész magyarságot hibásnak állította be a második világháborúban történtek miatt.
atila68
2015. február 11. 08:09
Döbbenet, hogy az üres demagógia még mindig ilyen jól fizet. Nem hiába mondom húsz éve, hogy a Népszava nem más mint a magyarországi szélsőséges média legbájosabb barakkja.
Mindjárt
2015. február 11. 07:51
Nem értem az MSZP felháborodást a harácsoló fideszes politikusok miatt. Azt gondolták, hogy cak nekik lehet lopni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!