„Putyin nyet! Európa igen!” – az orosz elnök és Orbán ellen tüntettek civilek

2015. február 16. 18:54

A Keleti pályaudvartól a Nyugati pályaudvarig vonultak a „Putyin nyet! Európa igen!” elnevezésű tüntetés résztvevői. A Humán Platform demonstrációján Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin ellen tüntetnek a résztvevők.

2015. február 16. 18:54

Vlagyimir Putyin orosz államfő keddi budapesti látogatása és Orbán Viktor kormányfő politikája ellen kezdődött hétfő este tüntetés Budapesten. A demonstrálók késő délután a Keleti pályaudvartól indultak el, hogy a Nyugati pályaudvarhoz vonuljanak. A menet után a Bajcsy-Zsilinszky útnál beszédeket mondanak, mások mellett a tüntetést szervező Humán Platform aktivistája, Gulyás Márton. 

A menet elején vonulók egy „Putyin nyet! Európa igen!” molinót vittek, a tüntetők a Beatles Back in the USSR című számára indultak el. Amikor a menet eleje a Rottenbiller utcai felüljáróhoz ért, a vége akkor indult el a Keleti pályaudvar elől.

A vonulás idejére a Rákóczi utat a Keleti pályaudvar és a Blaha Lujza tér között, valamint a Nagykörutat a Nyugati pályaudvar irányába a rendőrség lezárja.

 

Összesen 316 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
oskar
2015. február 17. 11:58
Állítólag, külföldön sajnálkoznak : "hogyan tudtok ott élni???" Mármint Magyarországon a diktatúrában. Én szeretem Magyarországot szeretem a honfitársaimat, bármilyen származású, és nem érzek diktatúrát. Tudom, ezt érzi egy Oroszországban élő, Belorussziában élő. Ja, hogy vannak szigorúbb szabályok, többség egyetértésével? Pl. nem lehet reklámozni a buziságot felvonulásokkal??? "Na és???" Ezek a külföldről pénzelt civilek csak mondják a magukét. Szabad. De nem hiszem, hogy hazugságot hangoztatva, lesz valaha tömegbázisuk. A hazugság meg hamar lelepleződik ebben az Internet világa korban. Úgyhogy Gulyás, keress magadnak munkát mert ha így folytatod 2018-ban sem lesz kormányváltás. Pont a hazugságotok miatt!
áfonya
2015. február 17. 09:15
Jelcin jobban tetszett nekik,mert azzal az alkoholistával egy szinten vannak .
áfonya
2015. február 17. 08:57
Humán nevű platform egykori elvtársai oroszok (szovjetunió) hűséges csatlósai voltak.Sőt csókos barátai ebbe a körbe tartozik a mai ellenzék jobbikkal(kgbéla megbúvó volt mszmpk)is együtt.Ez a mai ellenzék volt szovjetbarát a gazdag oligarchákkal mutyizta el az ország vagyonát. Tüntetnek a drágább palagázért ami Ukrajnából jönne amerikai segédlettel.
BőröndÖdön
2015. február 17. 08:56
Tényleg ennyi putyin-fan van a Mandisok között??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!