Nem menekültek el a Buda-Cash vezetői, mondta az ügyvédjük

2015. február 27. 15:25

A Buda-Cash vezérigazgatójának ügyvédje szerint egyik vezető sem menekült külföldre, az országban vannak és a hatóságok rendelkezésére állnak. A cégvezetőket jelenleg tanúként hallgatja ki a rendőrség. Az ügyvéd tájékoztatása szerint a sajtóhírekkel ellentétben nem tüntettek el esetleges bizonyítékokat.

2015. február 27. 15:25

Nem menekültek külföldre a Buda-Cash Brókerház vezetői, az országban vannak és a hatóságok rendelkezésére állnak – erősítette meg Bánáti János ügyvéd, a Buda-Cash Brókerház vezérigazgatójának védője az MTI-nek a hvg.hu pénteki értesülését. Bánáti János közlése szerint Tölgyesi Pétert, a brókerház vezérigazgatóját képviseli az ügyben, de a két vezérigazgató-helyettes, Varga Péter és Gyarmati János nevében is kijelentheti, hogy Magyarországon a hatóságok rendelkezésére állnak.

A cégvezetőket jelenleg tanúként hallgatja ki a rendőrség. Az ügyről egyelőre annyit közölt, hogy védence a rendőrség hétfő esti razziája előtt meghallgatást kért az MNB vezetőitől, amelyen feltárta a cégcsoport 100 milliárd forinttal „köszönő viszonyban” álló hiányát. Az ügyvéd tájékoztatása szerint a sajtóhírekkel ellentétben nem tüntettek el esetleges bizonyítékokat.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kisfejsze
2015. február 28. 08:31
el fog tartani kb 10 évig és a végén lesz valami enyhe pénz büntetés lásd Kulcsár ügy
Habony Gucci
2015. február 27. 20:38
mscee "Bánáti személyesen védi őket.A kgbs titkosszolgánkat is ő védte.Nem véd akárkit.." bánáti Csak a legnagyobb maffiózókat, akik 100 Milliókat tudnak neki fizetni Ez tényleg egy kurva ország, hogy az ügyvédi kamara elnőke!!!!!!!!!!!!!! maffiózókat véd "magyar" györgyért meg már a szíciliai maffia, Cosa Nostra és a Camorra is sírva könyörgött Csak ott nem orrnehéz bírók itélkeznek
Habony Gucci
2015. február 27. 20:35
Vagy Az olaszliszkai cigányok által elkövetett magyarlicselés elkövetőit jelenleg tanúként hallgatja ki a "magyar" rendőrség
Habony Gucci
2015. február 27. 20:26
Ez a mondat mindent elmond arról, miért tart itt az ország "A cégvezetőket jelenleg tanúként hallgatja ki a rendőrség" Ez kb ilen fajsúlyú kijelentés A móri 8-as rablógyilkosság elkövetőit jelenleg tanúként hallgatja ki a rendőrség
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!