Kivizsgálná a Jobbik a „Kubatov-botrányokat”

2015. február 23. 15:55

Vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi a Jobbik a „Kubatov-listák működésének” tisztázására. Novák Előd reméli, hogy az MSZP is csatlakozik a kezdeményezéshez.

2015. február 23. 15:55

A Jobbik vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi a „sorozatos Kubatov-botrányok kivizsgálása érdekében” – közölte Novák Előd, az ellenzéki párt alelnöke hétfői sajtótájékoztatóján. A jobbikos politikus a 444.hu-ra hivatkozva azt mondta: a kormánypárt kampánycsapata például Gyöngyösön még Vona Gábor Jobbik-elnök plakátjainak tépkedéséért is külön fizetett az aktivistáknak. Szerinte a néhány száz szavazattal győző fideszes Horváth Lászlónak le kell mondania és új választást kell tartani.

Novák Előd arra is kitért: az ügyészség minden eddigi feljelentésüket elutasította, így a vizsgálóbizottság feladata lenne, hogy tisztázza a „Kubatov-listák működését”. Reményét fejezte ki, hogy a kezdeményezéshez az MSZP is csatlakozik, mert „ők is saját bőrükön tapasztalják a Kubatov-féle lista és kampánycsapat működését”. Véget kell vetni a sorozatos törvénytelenségeknek, törvényesített visszaéléseknek, etikai vétségeknek, amelyek az elmúlt választásokat jellemezték – jelentette ki a Jobbik alelnöke.

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vincent1234
2015. február 24. 12:56
Kedves ThaderDan! Miről beszélsz?? Kivel bútorozott össze a Jobbik plusz pénzért? Példákat, nem pletykákat kérnék. Mindig előjön Kubatoval? Persze, amíg fény nem derül a törvénytelenségre, amit az az ember művel a listáival, addig ezt kell csinálnia! Ezt várjuk tőlük, ezért küldtük őket a Parlamentbe! A Fidesz előszeretettel hívja szélsőségesnek a Jobbikot. Ezeken után? Kubatov csoportja megy, rombol, tépked pénzért (ami után nyilván adóznak a drágák). Ezek után ki is a szélsőséges? És igen, ki kell vizsgálni végre Kubatov viselt dolgait! A listákat, azt, hogy mit kezd a Grupama Arénába regisztrált, vénaszkenneres leolvasottakkal stb, stb. És igen, nagyon is igaza van Novák Elődnek! Ehhez nem csak az MSZP-nek, mindenkinek csatlakozni kellene! Mert engem, mint szavazót, mint magyar állampolgárt felháborít az, hogy valaki a Fidesztől listázhat engem, a szüleim, a testvéreim!
Lázár Páván
2015. február 23. 20:47
Ez a Kibaszott Kubatov nevű isrühelli kettős állampolgár még nem ment el a negevbe? Egy normális országban már kapott vona a fejébe egy AK-47-es sorozatot, csak a rongy pofája miatt
Béres Ferenc
2015. február 23. 17:28
Sajnálatos módon ez a mai Magyarország és a Fidesz!!Maffia kormány, maffiózó és oligarcha politikusok, maffia módszerek. És ha már ismételten csak Kovács Bélával tudnak jönni, akkor Vona Gábor kérte Titkos szolgálattól, hogy ha van bizonyíték akkor mutassák meg vagy hozzák nyilvánosságra, míg ha a Fidesznél valaki gyanúba keveredik akkor még inkább titkoloznak.
Gombóc XVI. Artúr
2015. február 23. 17:06
Vihar a biliben. Biztos, hogy minden pártnak van ilyen listája, csak a Jobbiké még nem elég hatékony, ezért irigykedik a Vona. Amúgy Gabika, fordulj patrónusodhoz, Putyin cár elvtárshoz. A KGB-s időkből biztos, hogy sok tapasztalattal rendelkezik, hogyan is kell ilyen listát csinálni. Még a "ráhatásban" is biztos tudna neked segíteni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!