„A saját országát senki nem hagyja el szívesen”

2015. február 11. 14:20

Elképesztő körülmények között „laknak” napok óta Keleti egyik várójában és csomagmegőrzőjében az elfogott koszovói menekültek.

2015. február 11. 14:20

Folyamatosan igazoltatják a koszovói albánokat a Nyugat-Európába induló vonatokon és körékükön a Keleti Pályaudvaron. A NOL TV-nek nyilatkozó egyik menekült azzal indokolta a tömeges elvándorlást, hogy a koszovói kormány nem foglalkozik a néppel, és mindent elural a korrupció. Ők maguk pedig csak dolgozni szeretnének Nyugat-Európában.

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lázár Páván
2015. február 12. 05:45
Ganz Mávag, világhírű mozdonygyártás Mára lerombolták a 25 éve regnáló cionista hazaáruló kormányok, a helyén VÁM, ÁFA és adócsaló X6-os szuperluxus BMW-ket vezető kinai maffiózők garázdálkodnak A Kinai különleges gazdasági övezet, amit a cigán Vida által vezett NAV és az olajos pintér véd kiemelten
Lázár Páván
2015. február 12. 05:43
Kezdő Ja és a szovjetek alatt VIRÁGZOTT A MAGYAR MEZŐGAZDASÁG, ÚJRA EUROPA ÉLVONALÁBA KERÜLT VISSZA, AHOL A MONARCHIA ÉS HORTHY ALATT VOLT. Világhírú üzemeink voltak, csepel Művek, MOM, Ikarus (rengeteget vettek belőle a jenkik is, nekik jó volt az Ikarus majd a Nabi Ikarus, nekünk Mercedes kell, amit még Svájc se engedhet meg magának)
Lázár Páván
2015. február 12. 05:39
Kezdő "Már jó pár éve mondogatom a családomnak meg minden ismerősömnek, hogy az usa legalábbolyan szemét mint az orosz volt" Jó akomment de egyben nagyot tévedsz 1 Kevered a szovjet, zsidó sabbathkőművesek által alapított és működtetett rendszert az orosz néppel, aki legalább annyira megszenvedte azt mint mi. 2. A jenkik 1000X aljasabbak, őrült cionista sátánista vezetők vezetik az országot A sima átlagbirka jenki az nem gonosz, egyszerúen idióta, ahogy a magyarok nagyrésze is
Lázár Páván
2015. február 11. 23:21
SAJNÁLJUK A MENEKÜLTEKET De akkor mi értelme volt új államot adni nekik, azután hogy "demokratikusan" szarrá bombázták a nyugati zsidónácik a volt Jugoszláviát?????????????????? Ehhez képest a Krím annektálása egy dajkamese volt, 1 puskalövés nélkül Mégis mi elől menekülnek akkor???????????????????????????????????????????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!