A Jobbik Rig Lajos alpolgármestert indítja Tapolcán

2015. február 12. 13:02

Rig Lajost, Tapolca alpolgármesterét indítja a Jobbik a tapolcai időközi parlamenti választáson.

2015. február 12. 13:02

Rig Lajos, Tapolca alpolgármestere a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje a tapolcai időközi választáson – jelentette be az ellenzéki párt elnöke csütörtöki tapolcai sajtótájékoztatóján.

Vona Gábor azt mondta, egy jó programmal és egy hiteles jelölttel győzni tud a Jobbik az időközi választáson, ezt valószínűsíti az a tény is, hogy az októberi önkormányzati választáson „meglepetésszerű győzelmet” aratott a párt polgármesterjelöltje.

Dobó Zoltán, Tapolca polgármestere (Jobbik) úgy fogalmazott, hogy a jelenlegi helyzetben szükség van egy „visszafogott, nyugodt, nemzetben gondolkodó erőre”, melyet szavai szerint a Jobbik testesít meg.

Rig Lajos kiemelte, hogy szívügyének tartja az egészségügyet, évek óta küzd a tapolcai kórház aktív ágyainak visszakerüléséért, ami véleménye szerint az egész térség érdeke. 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2015. február 12. 19:32
"Rig Lajos kiemelte, hogy szívügyének tartja az egészségügyet, évek óta küzd a tapolcai kórház aktív ágyainak visszakerüléséért, ami véleménye szerint az egész térség érdeke." Szerintem is. Tapolca az egész térség, járás vagy mi központja. Egy komplett kórház kellene. Az milyen már, hogy az egyik kórházban csak ilyen beteggel foglalkoznak, a másikban meg csak olyanokkal, a harmadikban meg csak amolyanokkal és ezek persze 50 km-re vannak egymástól hadd hurcolásszák a betegeket össze-vissza, a hozzátartozók meg kalandtúrában részesülhessenek, ha látogatni akarnak, mert a tömegközlekedés az ... egész napos elfoglaltság.
indiáner
2015. február 12. 13:38
http://www.numismatics.hu/hirek/aranykincset-talaltak-egy-franciaorszagi-pinceben/ Nagyapám is úgy járt, hogy hiába kopogtatta a falakat. Pedig az ő apja rejtette el, de nem mondta el, hogy hova, nehogy kisemmizzék a rokonok. Aztán eladták a házat.
Mich
2015. február 12. 13:27
Hát mégsem lesz nagy Ellenzéki Összeborulás... az LMP nagy bánatára...
indiáner
2015. február 12. 13:14
Elsőre "Big Lajost" olvastam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!