Ingatlanügy: Steinerék is adtak kedvezményeket

2015. január 26. 11:37

Nem csak a Rogán Antal vezette önkormányzat adott el kedvezményesen ingatlanokat az V. kerületben, hanem a fideszes Karsai Károly- és az MSZP-s Steiner Pál-féle kerületvezetés is.

2015. január 26. 11:37

Steiner Pál és Rogán Antal is azt állítja, hogy szabályszerűen adták a kedvezményeket a belvárosi ingatlaneladások során. Steiner magyarázkodása szerint az ő polgármestersége idején történt ingatlaneladások abban különböznek a mostanitól, hogy tényleg csak a bérlők vehették meg azokat, és csak akkor, ha vállalták, hogy egy ideig emelt bérleti díjat fizetnek.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jancsipapa
2015. január 26. 18:27
Régen írom már : - egy csapat ez ,függetlenül attól ,hogy itt ,ott vagy amott kártékonykodik ...
egyetmondok
2015. január 26. 16:57
Akkor minden rendben.
gudmen
2015. január 26. 16:11
tolvajlásban nagykoalicio van 20 éve...az aprobb ideoligiai különbségek csak a választoknak szolnak..balos vagy nemzeti mázzal leöntve.. szavazni mehetünk..választani nem tudunk.. abszurdisztánban már csak igy megy...
oskar
2015. január 26. 15:13
A privatizáció során mennyi kedvezményeket adtak a külföldi vásárlóknak??? Csak a Tiszai Erőmű privatizálása után egy év múlva megtérült a befektetett összeg. Három erőmű és egy szénbánya. Mára mind bezárt. Belvárosi üzlethelyiségeket miért bűn kedvezménnyel eladni ha a tulajdonost kötelezik arra, hogy azt rendbe hozza?????? Inkább maradjon a tulajdon és a portált a hajléktalanok szemete díszítse???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!