Felfüggesztették a belvárosi ingatlaneladásokat

2015. január 14. 07:56

Steiner Pál, az V. kerület pénzügyi bizottságának szocialista elnöke azt közölte: leállította az önkormányzat az ingatlaneladásokat mindaddig, amíg a nyomozóhatóság vizsgálatai le nem zárulnak, illetve meg nem születik az új elidegenítési rendelet.

2015. január 14. 07:56

A nyomozóhatóság vizsgálatának lezárultáig, illetve az új elidegenítési rendelet megalkotásáig az V. kerületi önkormányzat nem ad el további ingatlanokat – közölte a kerület pénzügyi bizottságának szocialista elnöke kedd este az MTI-vel. Steiner Pál közleménye szerint a pénzügyi bizottság kedden a sajtóban megjelent nyolc belvárosi ingatlan értékesítésének ügyéről tárgyalt.

Az ülésen Sélley Zoltán jegyző arról tájékoztatta a testületet, hogy valószínűleg nyomozás indul a belvárosi ingatlanértékesítések ügyében. Tájékoztatása szerint az ülésen részt vevő ellenzéki képviselők minden kérdésükre választ kaptak. Hozzátette, hogy az előterjesztésekben foglaltakat a bizottság fideszes többsége tudomásul vette.

A szocialista politikus kiemelte: „sikerült megakadályozni, hogy a jelenlegi elidegenítési rendelet alapján további ingatlanokat adjon el az önkormányzat”. A bizottsági vizsgálat során felmerültek olyan körülmények, amelyeket az önkormányzaton belül nem lehet tisztázni, ez a nyomozóhatóság feladata lesz – hangsúlyozta a szocialista a képviselő, hozzátéve: ezért – a nyomozóhatóság vizsgálatának lezárultáig – a pénzügyi bizottság felfüggeszti az ingatlanértékesítések ellenőrzését.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2015. január 14. 11:48
CSAK A FIDESZ MAFFIA!
csuka
2015. január 14. 11:46
Rogán, offshore tóni, FIDESZ-es maffiózót kellene felfüggeszteni!
bora
2015. január 14. 11:38
Szerintem békemenetet kell összehívni, ami megvédi Rogán Antalt a nemtelen támadásoktól. amik nyilván az Egyesült Államokból erednek. Egyébként szerintem egész sokan el is mennének a békemenetre, még Rogán miatt is.
mr. dzsidzsato
2015. január 14. 11:12
orbán rendszere velejéig rohadt a korrupciótól... akinek nincs ezzel baja nyugodtan mondja ki, de kár letagadni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!