Együtt: Orbán Viktor képmutató

2015. január 12. 14:56

Hajdu Nóra, az Együtt elnökségi tagja újságíróknak azt nyilatkozta, hogy nem a bevándorlók, hanem az Orbán-kormány miatt kivándorlók magas száma jelenti itthon a problémát. A politikus képmutatásnak nevezte Orbán Viktor részvételét a párizsi terrormerénylet áldozataira emlékező megmozduláson.

2015. január 12. 14:56

Az Együtt – A Korszakváltók Pártja szerint Orbán Viktor kormányfő vasárnapi „idegenellenes megnyilvánulásával” ismét a rendszerváltáskor is megfogalmazott európai értékekkel szemben foglalt állást, amivel tovább növelte Magyarország nemzetközi elszigeteltségét.

Erről Hajdu Nóra, az ellenzéki párt elnökségi tagja beszélt újságíróknak hétfőn Budapesten, arra reagálva, hogy a miniszterelnök vasárnap Párizsban azt nyilatkozta: a gazdasági bevándorlás rossz, ezért a hazájukat gazdasági okokból otthagyóknak Magyarország nem tud menedéket nyújtani. Az ellenzéki politikus azt mondta: Magyarországnak nem a külföldiek bevándorlása, hanem az Orbán–kormány politikája miatt kivándorlók magas száma jelent problémát.

Hajdu Nóra emellett merő képmutatásnak nevezte Orbán Viktor részvételét a franciaországi terror áldozataira emlékező párizsi megmozduláson, szerinte a demonstráció olyan értékek mellett emelt szót, amelyeket a magyar miniszterelnök 2010-es megválasztása óta „folyamatosan tagad”. Példaként említette „a köztársaság gondolatát”, valamint a sajtószabadság érvényesülését és az európai egység igényét.

Az Együtt elnökségi tagja kifejtette továbbá, hogy a magyarok biztonságérzete nem a szerdai terrorcselekmény, hanem annak a 2010 óta tapasztalható bizonytalan társadalmi és jogi környezetnek a hatására rendült meg, amely legutóbb az útdíj kiterjesztéséhez, valamint a vasárnapi zárva tartáshoz vezetett.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Eltünt
2015. január 13. 04:40
Megfigyelhető hogy az mszp ballib oldalon egész hadsereg firkász ugrásra kész ha a kormány oldalról elhangzik valami.Hazug vélemények tömege megjelenik ,ezeket a mandíner egy csokorba kötve bedobja mintha az egész ország véleménye lenne ,ezzel a közhangulatot rontva hogy jajjj milyen gonosz rossz kormányunk van.De a kedves firkászok igyekeznek takargatni hallgatnak a 2002-2010 évek fénykorukról miért is nyomorgott eladósodott az ország ,a ballib korrupciókról.
harcimarci
2015. január 13. 00:13
Nórácska,tájékoztatlak, ,hogy az utóbbi években minden kelet-közép europai országból,Lengyelorszagtól Horvatorszagig nőtt a kulfoldi munkavállalók szama. Magyarorszag a kinti munkavállalók számat tekintve a lista vége fele található. Lengyel prognozis szerint 2020- rá 1 millióra nő a külföldön munkát vállaló lengyelek szama és a tendenciát nem tudjak sem megállítani sem megfordítani. Egyszer,csak egyszer hallanék egyetlen olyan megszólalást tőletek,ami tényleg az országról szól és nem ti kínos erőlködésetekről a hatalomért. Na ki a képmutató? Selejtes banda.
Zsolt75
2015. január 12. 23:54
Ezek még léteznek? Azt hittem, miután a "húzónév" lelépett, szétszéledt a siserehad is...
alex.leopardi
2015. január 12. 22:59
ugrál a bolhapárt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!