Az Iszlám Államot éltette egy férfi a 9-es buszon

2015. január 19. 12:38

„Ezért szeretem az Iszlám Államo! Ők jó dolgokat csinálnak” – jelentette ki egy bevallása szerint észak-afrikai muszlim a 9-es buszon szombat éjjel, arab-angol keveréknyelven.

2015. január 19. 12:38

Egy utas mondta azt a Hír24-nek, hogy a 9-es buszon utazott szombat éjjel 11 órakor, amikor a Harminckettesek terén felszállt egy arab férfi. Ő a Kálvária téren szállt le, az arab férfi továbbutazott. A felvétel a két megálló között készült. A férfi szerint az esetet megelőzően a Harminckettesek terén a buszmegállóban többen összeszólalkozhattak az arab férfival, aki a következő, angol-arab keverékű monológot mondta el: 

„Szidjál csak! Muszlimok vagyunk, Csecsenföldről, Andalúziából, Törökországból, nem arabok. A prófétát – béke legyen vele – szolgáljuk. Terroristák vagyunk, megbasszuk az anyátokat! Mi szeretjük a keresztényeket. Jézusról szebbeket mondunk, mint ti! Jobban szeretjük Jézus Krisztust, mint ti. A Koránban ő is Próféta. Harmincezer próféta van! (itt a szöveg érthetetlenné válik). Ezért szeretem az Iszlám Államot! Ők jó dolgokat csinálnak. Harcolnak a kibaszott képmutatók ellen. Szaúd-Arábia ellen. A (érthetetlen szöveg) rendszerük ellen. Amerika a nagy hazug. Nem arab vagyok, hanem észak-afrikai. Szeretlek benneteket, keresztényeket, de próbáljatok meg jók lenni. Kibaszott rendszer! Éljenek a mudzsahidek! És éljen Mohamed. Eljön a világvége!”
 

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
becike4
2015. január 20. 11:48
Arab,angol keveréknyelven?Szerintem a Markos volt.
Akitlosz
2015. január 19. 18:04
Érdekes, hogy a 9-es busz utasai milyen jól értenek arabul. S akkor még a magyarok nyelvtudásával lenne hiba? Ugyan már!
Akitlosz
2015. január 19. 18:03
Ennél sokkal cifrább dolgokat is csinálnak az emberek részegen. És? Ilyenkor már smafu mi a szólásszabadság? Persze, mondhat mindenki, amit akar, de ha meg is meri tenni, akkor minimum ez az hazug szólásszabadságos sajtó rászáll teljes erővel.
balbako_
2015. január 19. 17:50
Egy gazdasági menekült...Akkor kinek is van igaza?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!