Lebolsevikozta Scheiring Gábort Schiffer

2014. december 09. 12:10

Schiffer András az ATV-ben hangsúlyozta: nem állnak be Kész Zoltán mögé Veszprémben. Az ezt kritizáló Scheiring Gábor Schiffer szerint egy gyűlölködő bolsevik.

2014. december 09. 12:10

Az ATV-ben nyilatkozó Schiffer András, az LMP vezetője szerint a drogteszt ötlete azt mutatja, hogy a Fidesz „havonta előjön egy baromsággal”. Az LMP teljes ellenzéki összefogást szeretne a jövő évi veszprémi időközi választáson, de az MSZP, a DK és a PM által támogatott Kész Zoltánt nem támogatják. A volt LMP-s, most PM-es Scheiring Gábor ezzel kapcsolatos, LMP-t kritizáló kijelentéseiről Schiffer András úgy nyilatkozott.: szomorú, hogy egy „gyűlölködő bolsevikkal” volt egy pártban.

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsírgyík
2014. december 10. 10:16
Respect!!!
kerekes
2014. december 09. 23:51
Hajrá Schiffer, ez egy tiszta beszéd.
=nessuno=
2014. december 09. 20:18
El kellene gondolkodnod. Ha másért nem, akkor azért, hogy mennyire tetszik ez az "állhatatosságod" az itteni jobber közönségnek...Jól fizet a fidesz? Kapsz max 5 százalékot, mire jó? Csak gyengíted az ellenzéket. Megtanulhatná a fidesz, mi az a kompromisszum.
várúr
2014. december 09. 19:22
Mára elég volt egyszer megbúbolni dudoros fejecskéd. Érd be vele és kopj le rólam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!