Fidesz: Inkább Gyurcsány ellen kéne vagyonnyilatkozati eljárást indítani

2014. december 19. 08:43

A Fidesz közleményben reagált arra, hogy a DK-s Gréczy Zsolt vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményezne Orbán Viktorral szemben lánya svájci tanulmányainak finanszírozása miatt. A Fidesz szerint inkább Gyurcsány Ferenccel szemben kellene ilyen eljárást indítani, mert a rabló privatizáció során lett milliárdos és még a KISZ-esként kapott lakását sem adta vissza.

2014. december 19. 08:43

Csütörtökön a DK-s Gréczy Zsolt azt mondta: a DK vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Orbán Viktorral szemben, aki szerintük teljes éves fizetésénél is többet költ lánya egy évi svájci taníttatására. 

Az ügyre a Facebookon reagált Orbán Ráhel, a miniszterelnök lánya is. Azt írta, hogy férjével saját erejükből boldogulnak.

A Fidesz közleményt adott ki, miszerint „vagyonvizsgálatot azzal a Gyurcsány Ferenccel szemben kellene indítani, aki a 90-es évek rabló privatizációja során vált milliárdossá. Jóval a reális piaci ár alatt szerzett meg cégeket és korábbi állami ingatlanokat. Gyurcsány Ferencnek még azt a lakást sem sikerült visszaadnia, amit a KISZ Központi Bizottság Egyetemi és Főiskolai Tanácsának elnökeként és a DEMISZ alelnökeként jogosulatlanul szerzett meg.

Hozzáteszik: „Gyurcsány Ferenc pártjának rágalmai azért is alaptalanok, mert Orbán Viktorral szemben éppen Gyurcsány Ferenc miniszterelnöksége idején az adóhivatal vizsgálatot folytatott le és mindent rendben talált.

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Eltünt
2014. december 20. 04:21
Az anyós jó voltából Gyf a Motim cég vételére 600-700 milliós kölcsönt kapott a 2.5 milliós fél lakás fedezetre,kivételeztek ferkóval mert senkinek nem adott a bank pici fedezetre hatalmas összeget kölcsön,semmi hang miből mikor fizette vissza.Motim hatalmas udvara nyersanyaggal feltöltve aminek akkortájt 4000 forint volt köbmétere,alig tíz millió felett szinte ingyen kapta ,a nyersanyag ára elképesztő értéket képviselt.Persze vétel előtt a gyf kedves elvtársai a cégeket leamortizálták szinte ingyen osztogatták egymás között ,nos fecónak is jutott belőle.Tulajdonokat át rendezték finoman fogalmazva
thymian
2014. december 20. 03:03
"Azt látni kell, hogy ha pénzről van szó, akkor nincsenek ellentétek a politikai érdekcsoportok között. Az aktuális kormányoldal és az aktuális ellenzék is kanalazhat a „leveses tálból” - persze, nem egyforma mértékben. Az arányok nagyjából úgy néznek ki, hogy hozzávetőlegesen 70 százalékot visz az aktuális kormányoldal, és mintegy 30 százalékot az aktuális ellenzék” - magyarázta a Privát Kopónak adott exkluzív interjú második részében az a férfi, aki pénzzel telerakott táskákat hordott a politikai elit „pénzcsinálóinak”, annak érdekében, hogy egy osztrák óriásvállalat kaparintsa meg a közbeszerzési eljárásokban meghirdetett zsírosabb építőipari beruházásokat." http://www.privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AGM=PolitikaEsBunozes&AN=meselabunbanotaskahordo&MN=PolitikaEsBunozes&LN=Hungarian
thymian
2014. december 20. 02:54
Együtt mutyiztatok évtizedekig, most meg mutogattok egymásra. Ekkora hernyókat még a világ nem látott.
dobzselaci
2014. december 19. 13:32
Ezt most jól megcáfoltátok, amőbák! 1 Világverő pofátlanság=1 pikofidesz
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!