Embertelen Fidesz-hívekről beszélt Friderikusz Sándor

2014. november 20. 16:27

Az ismert tévés, Friderikusz Sándor ostoba, empátiahiányos, embertelen gondolkodásúnak tart fideszes híveket.

2014. november 20. 16:27

„Most miért gondolja, kérdezem én, hogy a békemenetes hívekkel valaha is el lehet majd fogadtatni, hogy tévedtek? Az az ember, aki ma, történetesen mondjuk négymillió szegényt a dolgozni lustákkal, a tanulást unalmasnak tartókkal azonosít, mint ahogy idézem ezt egy Fidesz-hű facebookos véleményéből, az sohasem fog kijózanodni, nem? Illetve, az ostobaság, az empátiahiány, az embertelenség, az nem könnyen megváltoztatható valaki gondolkodásában” – fejtette ki Friderikusz Sándor az ATV-n futó műsorában, Bruck Andrással beszélgetve.

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jabotinsky
2014. november 22. 09:36
Két, a magyartól eltérő, idegen etnikai, talán vallási és történelmi eredet és sorsközösségbe tartozó személyt látok pofázni. Olyanokat, akinek felmenőit egykoron, a 19. század második felében a magyarság naiv jóindulattal befogadta és emancipálta. Polgárjogot adott nekik ahelyett, hogy Magyarország határairól tovább zavarta volna.
Onurisz
2014. november 21. 11:37
Vajon azokhoz az idézetekhez mit szólna F. úr, amit a másik oldalról össze lehetne gyűjteni!
Vén Csataló
2014. november 21. 11:16
Kretén.
vigyor
2014. november 21. 09:44
Friderikusz és Havas olyan mélységekbe zuhant, és olyan izzadva próbál megfelelni az őket befogadó ATV-nek, hogy drágaaranyosbolgárúr sírva vinnyog a receptért...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!