Békéscsaba baloldalára büszke Szigetvári Viktor

2014. október 02. 18:20

Széles körű ellenzéki összefogás jött létre Békéscsabán az önkormányzati választásokra, jelentette ki Szigetvári Viktor, az Együtt-PM ügyvezető társelnöke csütörtökön a békési megyeszékhelyen, a közös baloldali polgármesterjelölt bemutatásán.

2014. október 02. 18:20

Szigetvári Viktor Velkey Gábor polgármesterjelöltet rutinos politikusnak, ismert közéleti szereplőnek nevezte, aki tisztességesen tudja képviselni a balközép, polgári szabadelvű választókat, valamint azokat, akik a Fideszben nem látják képviseletüket.

Velkeyt támogatja a Magyar Szocialista Párt, a Demokratikus Koalíció, a Együtt - Korszakváltók Pártja, a Párbeszéd Magyarországért és a Liberálisok is.

A Fidesz-kormány nem tartja be ígértét, nem menti meg a devizahiteleseket, nem segíti a magyar oktatás felvirágoztatását, az egészségügy kilábalását a válságból és nem teremt új munkahelyeket, mondta. Szerinte Békéscsabáról inkább elmennek az emberek, mert nincsenek munkahelyek. Az értelmiségi hivatásokra az állam rátette a kezét, és politikai alapon válogat, a nem értelmiségi foglalkoztatásban pedig a gazdasági növekedés hiánya miatt nincs bővülés, szögezte le Szigetvári Viktor.

Velkey Gábor polgármesterjelölt elmondta: a szövetség önálló városfejlesztési programot készített, a dokumentum 11 tematikus fejezetben tartalmazza a terveket. A dokumentum részletesen foglalkozik a lakosság önkormányzati képviseletével, a gazdaságfejlesztéssel, a munkahelyteremtéssel, valamint a panellakások rehabilitációjával. Fontos cél az önkormányzat működésének demokratizálása, a civil kontroll erősítése, a nyilvánosság megteremtése, közölte.

Ígéretet tett arra, hogy győzelmük esetén az önkormányzat konzultál a társadalmi szereplőkkel a döntéshozatal előtt. Bod Tamás az ellenzéki összefogás gyulai polgármesterjelöltje elmondta: jó jelnek tekinthető, hogy az Együtt másfél év alatt országos párttá vált, és a megyék kétharmadában önálló listát állított.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
várúr
2014. október 02. 20:17
NIncs itt semmi látnivaló, tessék szépen tovább menni. Néhány politikai szakkör egy volt szdsz-est támogat. Pár napja még a vödrös dokira esküdött. Most a bajszos "jobboldalira" meg a Velkey nevű veterán szélhámosra.
hátakkor
2014. október 02. 20:09
Fasza.Békést rögtön Romàniàhoz is csatolnàk..
hogymikvannak
2014. október 02. 19:46
...vagy csanádapácza ?
kuwiq
2014. október 02. 19:40
mit látok, az együtt és a pm is ugyanazt a jelöltet támogatja biztos ez, vagy csak a szigetvári mondja?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!