A Jobbik Urbán Flóriánt indítja az újpesti időközi parlamenti választáson

2014. október 13. 12:16

Urbán Flórián korábbi válogatott labdarúgót indítja a Jobbik az időközi parlamenti választáson Újpesten – jelentette be Vona Gábor pártelnök hétfői sajtótájékoztatóján.

2014. október 13. 12:16

Vona Gábor hétfőn bejelentette, hogy az újpesti időközi parlamenti választáson Urbán Flórián korábbi válogatott focistát indítja a Jobbik. A Jobbik elnöke olyan emberként jellemezte Urbán Flóriánt, aki már bizonyított, emellett határozott, egyenes, rendszerető, és tud küzdeni egy közösségért. Hozzátette: a jelölttel azonos értékrendet vall, ez segíti az együttműködést.

Vona Gábor elmondta azt is: eleinte pártjelölt indításában gondolkodtak, de értesültek arról, hogy Urbán Flórián is megméretné magát, így megkeresték, ő pedig vállalta, hogy a Jobbik színeiben indul. A jelölt kampányfőnöke Pörzse Sándor lesz, és a párt a legnagyobb erőkkel igyekszik segíteni őt – tette hozzá.

Urbán Flórián a sajtótájékoztatón arról beszélt: noha nem jártas a politikában, szereti hazáját és Újpestet, és látja a problémákat. Felidézte, hogy labdarúgóként ott kezdte pályafutását, majd a csapat kapitánya lett, később 40-szeres válogatott és csapatkapitány. Most az újpesti emberek kapitánya szeretne lenni és tenni azért, hogy jobb legyen az ott élőknek – fogalmazott.

Vona Gábort kérdezték arról is, hogy a Jobbik nem tudta megőrizni polgármesteri tisztségét Gyöngyöspatán. A pártelnök ezt fájó vereségként értékelte, amelynek okait még nem elemezték ki. Szavai szerint le kell vonni a következtetéseket, Juhász Oszkár leköszönő polgármester pedig konstruktívan fogja segíteni a település új vezetőit.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kaldijozef
2015. március 06. 17:33
PÖRZSE SÁNDOR A KULTURÁLIS BIZOTTSÁG TAGJA... :) Sanci! Nem érzed, hogy nagyon bunkó vagy? Baromarcú Pörzse..A parlamentben hozzászólt. Alföldy János vitéz rendezése kapcsán kifogásolta Juliska szerepét. Felhívtam Pörzse irodalmárt és elmondtem neki: _ Pörzse úr a János vitéz női főszerepklóje ILUSKA! De mivel az Ön utolsó élménye a Jancsi és Juliska volt, elküldöm_ Petőfi Sándor írta_ a János vitéz szövegét fénymásolva. Nincs mit! A Takony tévében volt műsorvezető ez a barom..míg egy éttermi pofozkodása miatt ki nem vágták, mint macskát zarni. Ott bemutatta egy alkalommal a műsorában hosszasan nem telefonáló nézők miatt történelmi oktatásba kezdett...Azt bírta mondani, hpogy Ady Endre..a tanácsköztársaság egyik előkészítője volt Móricz Zsigmonddal együtt...de a TK bukása után önkritikát gyakorolt. Egy néző telefonált: _ Pörzse úr! Mikor tört ki a Tanácsköztársaság ? ??? A néző segített 1919 március 19-én. _És mikor is halt meg Ady Endre ? ???? A néző segített 1919 január 27-én. Pörzse pofájára kiült az őszinte ostobaság orvosi kórképe..majd a telefon kezelő gyorsan kikapcsolta a nézőt. Az archívumból villángyorsan törölték ezt az adást.. :))) • Reply • Pörzse Sándor az antifa tüntetőkről: „Egyszer lejátszhatnánk ezt rendőrök nélkül, úgy, mint nagyapáink idejében.” ----- Nagyapátok idejében is csak rendőrök és csendőrök voltak a hátatok mögött, úgy mertetek rabolni-gyilkolni. Egyébként, mit tud maga nagyapák idejéről, több eszük, volt, mint a mai unokáiknak. Kár, hogy ilyen primitív képviselő ott ül a parlamentbe.
na még ez is
2014. október 13. 15:22
egyébként szerintem annyi történt, hogy vonáék rájöttek: pártpolitikusokkal Budapesten esélyük sincs (esetleg megcélozhatják a 15%-ot, mint távoli csúcsot). most megpróbálnak egy népszerű helyi arccal sunyiban teret nyerni. akár még működhet is
na még ez is
2014. október 13. 15:06
Urbán "Takarodjál oda, mert levágom a fejed" Flóri
pierre bayle
2014. október 13. 15:00
Ez voltaképpen becsületes dolog: Flóri kitűnő emblémája lesz a jobbik intellektuális és morális színvonalának. Itt Szegeden mi nagyon szerettük, amíg itt játszott: egy város csodálta, hogy a másik bundakirály Keneseivel hogyan próbálják speeddel felpörgetni magukat az alkoholba fojtott esték utáni másnapon. Szóval rendben, Magyarország 2014.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!