A Blahára hív tüntetni a Humán Platform, az új Milla

2014. október 19. 17:49

A Humán Platform az új Milla: számos civil aktivista szerepel a baloldali ellenzéki mozgalom új videójában, melyben október 23-án délután négy órára a Blaha Lujza térre várnak mindenkit, aki olyan országot szeretne, mint ők.

2014. október 19. 17:49

A Humán Platform videójában megszólalók október 23-án délután négy órára a Blaha Lujza térre várják azokat, akik egyetértenek velük a felvételen elhangzott célokban. Olyan országot szeretnének többek közt, ahol lehet politikai kapcsolatok nélkül vállalkozni, ahol nem mentség az erőszakra, hogy családon belül történik, ahol az állam a társadalmi egyenlőtlenségek csökkentésén dolgozik, ahol tudatos állampolgárokat nevelnek az iskolában, ahol mindenkinek van hol laknia. Éljen a köztársaság, zárul a videó.

Összesen 178 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aaronboy
2014. október 20. 23:49
Nézem, talán egy szippantókocsi kiengedett magából egy tartály újabb emberszart... - erre a végén megpillantom Misetics gusztustalan pofáját. Van valaki akinek még nem világos, hogy hány óra van délben?!
Jabotinsky
2014. október 20. 19:20
Megint egy rakás zsidó bebújt egy halom cigány mögé és fennkölt baromságaikat kornyikálják bele a világba, amelynek töredékét sem valósították meg amikor hatalmon voltak és ameddig hülyét csinálhattak a magyar választókból. Hol volt ez a társulat, amikor a becsületes magyar a szabadságért a Kossuth térre vonult? Hol mutatott ez a rakás zsidó szolidaritást a kilőtt szemű ártatlan magyar tüntetők iránt? Hol volt Ferge Zsuzsika néni? Hol? Amikor a tüntetőket börtönbe vetették? Baromi büdösek és hiteltelenek a szólamaitok.
Jabotinsky
2014. október 20. 18:52
Újlipótvárosi galut mesümed és mesüge "zelótái" az ÁVOS nagypapákkal a háttérben megint eljátsszák a nagy 1919-es forradalmiságot. Eljátsszák ahelyett, hogy saját etnikai és történelmi eredetközösségük szerinti nemzetállamukban teremtenének értéket az itteni erkölcsi rombolás és destrukció helyett!
Kanóc
2014. október 20. 12:18
Anyádra mutogass.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!