Végre ingyenes lesz a kártyás fizetés a Postán

2014. szeptember 16. 17:49

Az Origo információi szerint a Posta több ezer POS-terminálját cseréli le a közeljövőben, utána pedig végre nem készpénzfelvételnek, hanem kártyás fizetésnek fog minősülni a csekkek kártyás fizetése.

2014. szeptember 16. 17:49

A Postán a kártyahasználat eddig készpénzfelvételnek minősült – annak minden költségével együtt –, ám ez még az idén megváltozhat – írja az Origo. A portál szerint több ezer POS-terminált cserél le a Posta a közeljövőben, amelyek eredményeként még az idei évben lehetővé válik, hogy csekkbefizetés során a bankkártya használata ne készpénzfelvételnek, hanem kártyás fizetésnek minősüljön.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zenebono
2014. szeptember 16. 19:54
Nincs igazad. Amikor kártyával vásárolsz, ott az üzlet fizet százalékot a kátyakibocsájtó banknak. A Posta miért fizetne a banknak? A befizetett pénz nem az ő bevétele. Tehát ez egy kivételesen normális lépés a Postától.
Apáczai
2014. szeptember 16. 18:47
Egyszer engem is megszívatott a Posta. Csak utólag közölte, hogy ezért már fizetni kellett. Utána meg mint a papagáj, fújta a sorsjegykínálatát. Ez a posta már nem az a Posta! Még bélyeget letépni sem tudnak beszakításnélkül. De van postás, aki nem is ismeri a postabélyegeket.
Senior
2014. szeptember 16. 18:10
Ez mondjuk normális.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!