Esztergom: A fideszes vezetésnek is dolgozott Tétényi

2014. szeptember 05. 09:30

12 millió forintot kapott 2003 és 2009 között Esztergom jelenlegi polgármesterének cége a város akkori fideszes önkormányzatától.

2014. szeptember 05. 09:30

Tétényi Évával a volt polgármester, Meggyes Tamás kötötte az átalánydíjas megbízásokat. Az építészmérnök betéti társasága kezdetben a városfejlesztési koncepció kialakításához nyújtott szakmai segítséget, később pedig a világörökségi cím elnyeréséhez szükséges koordinációkban vett részt.

 
Tétényi Éva azt mondja, a megbízást teljesítette, a munkájával elégedettek voltak, még meg is jutalmazták érte. 
 
„Én sem most, sem az előzőekben Meggyes Tamás személyét nem bántottam soha, hanem azt a rossz fideszes városvezetést, amit Meggyes Tamás képviselt” – nyilatkozta a Hír TV-nek Tétényi Éva.
 
Meggyes Tamás volt polgármester nem volt hajlandó a Hír TV kamerája elé állni.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ángyán Páván
2014. szeptember 06. 03:37
2011. július 29-én a Komárom-Esztergom Megyei Bíróság lezárta a Tétényi Éva által – a Képviselő-testület felhatalmazása nélkül – elindított adósságrendezési eljárást, melyet az azóta hatályba lépett adósságrendezési törvény szabályozása értelmében el sem indíthatott volna. A felelőtlenül elindított csődeljárás következményeként egy olyan törvény által előírt reorganizációs kényszerpályára állította Városunkat, amely miatt a nem kötelezően ellátandó feladatok, a szociális jóléti intézkedések lehetetlenné váltak. Tétényi Éva első 300 napjára, Reményik Sándor szavaival élve: „A gőg, a hitszegés, a csalfaság!” volt jellemző. Polgármester-asszony az előző testületi ülésen 100 napot kért a Képviselő-testülettől, de lássuk be, 300 napig csak pusztított. http://www.rakosmente.fidesz.hu/index.php?Cikk=166600
Ángyán Páván
2014. szeptember 06. 03:25
2010. augusztus 13.!! Arra a felvetésre, hogy győzelme esetén, miként tud majd együttműködni a város parlamenti képviselőjével, azt mondta: nem tart a közös munkától, elvégre korábban már dolgoztak együtt. "Meggyes Tamást a városért tenni akaró politikusként ismertem meg" - fogalmazott Tétényi Éva, aki egyben azt is hangsúlyozta, hogy nem kíván negatív kampányt folytatni. http://nepszava.hu/cikk/336913-peldatlan-mindenki-meggyes-ellen-esztergomban Győzelme után négy nappal ki akarta baszni a szobájából Meggyest, majd megrágalmazta, hogy ellopta a bútorokat, és azóta minden kibaszott kurva nap Meggyesről hazudozik. Aki erre szavaz, az elmebeteg, vagy eltárs. Plusz bónusz: http://kepkezelo.com/images/bgnww5u9w84dm8svwt99.jpg
S0ma
2014. szeptember 05. 18:53
„Én sem most, sem az előzőekben Meggyes Tamás személyét nem bántottam soha, hanem azt a rossz fideszes városvezetést, amit Meggyes Tamás képviselt” – nyilatkozta a Hír TV-nek Tétényi Éva." --- Hihi
atila68
2014. szeptember 05. 17:47
Mi a hír?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!