„A pártoknak tanácsot adó civilek nem függetlenek”

2014. szeptember 19. 10:56

Ezt a TASZ-ról mondta Pelczné Gáll Ildikó, aki azt sérelmezte, hogy civil szervezetek az európai liberálisok rendezvényén megjelennek és politikusoknak tanácsokat adnak.

2014. szeptember 19. 10:56

Pelczné szerint a magyar kormánnyal szemben megfogalmazott politikai kritikákat az európai liberálisok és baloldaliak össze akarják mosni Navracsics Tibor szakmai alkalmasságával, ezért „nehéz meghallgatás elébe nézünk”.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ángyán Páván
2014. szeptember 20. 01:11
Kezdem érteni az Amerikaellenes Tevékenységet Vizsgáló Bizoccságot.
A helység galagonya
2014. szeptember 19. 14:31
A CÖF az igazi civil szervezet! Kormánypénzen, kormánypropagandát kifejtve, szellemi kútmérgezéssel, külföldieket bevonva árulja a hazát. Volt idő, mikor ezért kötél járt.
Türelem
2014. szeptember 19. 13:11
A Hajrá MSZP-Fiala tegnap azon sajnálkozott, hogy értékelése szerint a vizsgálatok fókuszába került civil mozgalmak valójában pártként viselkednek, azzá fejlődtek fel. Mondja ezt egy kemény ballib újságíró, akiben időnként van némi önkontroll, tárgyilagosság. Mindezt csak alátámasztja az idegen zsoldban álló"civilek" Pelczné által is jelzett tevékenysége. Ha valaki Izraelben ilyen szemét módon áskálódna saját hazája ellen, az már megnézhetné magát.
Trükkök Százai...
2014. szeptember 19. 11:21
Szimpi a csaj, komoly ellensúly a sok tahó között.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!