Portik-Laborc-ügy: nem sértett államtitkot a Pestisrácok.hu

2014. augusztus 19. 10:18

Nem sértett államtitkot a Pestisrácok.hu, mikor nyilvánosságra hozta a Portik-Laborc beszélgetések leiratát – közölte a Belügyminisztérium.

2014. augusztus 19. 10:18

A Portik Tamás és Laborc Sándor hat évvel ezelőtti, többek közt jobboldali politikusok lejáratásáról szóló beszélgetés leiratát tavaly áprilisban feloldották a titkosítás alól, de személyiségi jogokra hivatkozva csak anonimizált formában hozták nyilvánosságra.

A Pestisrácok.hu viszont kitakarás nélkül közzétette az anyagot: ezzel ugyan nem sértett államtitkot, de lehet, hogy személyiségi jogokat igen – közölte a Belügyminisztérium. A minisztérium részéről nem erősítették meg, de nem is cáfolták, hogy a portálon megjelent iratok megegyeznek-e az eredeti leirattal.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2014. augusztus 19. 12:31
Elcsodálkoztam volna, ha egy olyan kiérdemesült rezsimkutya, mint Huth Geri titkot sért. A tartószerv szerint...
A helység galagonya
2014. augusztus 19. 12:24
A Pesti Srácok Huth Gergely vérfideszes lapja, aki a kormánytól évente több milliót kap a hazudozásaiért. Naná hogy nem sértett törvényt!
szajjan
2014. augusztus 19. 12:03
Csak annyi tudható, hogy nyílt közbeszerzési pályázaton.
Secnir
2014. augusztus 19. 10:57
...nem követtem az eseményeket: lehet tudni, hogy a pestisracok.hu honnan szerzett meg egy anyagot a belügyminisztériumból? és hogy mi lett az eljárás vége? (nem indított eljárást az ügyészség? az kiárt dolog, kéremszépen)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!