Hadházy Ákost támadja a szekszárdi Fidesz

2014. augusztus 28. 19:39

A szekszárdi Fidesz szerint a városban egy politikai ámokfutóval fogott össze az ellenzéki pártok általuk csak bukott baloldalnak nevezett szövetsége. Az egykori fideszes, most LMP-s Hadházy Ákos leplezte le a szekszárdi trafikmutyit.

2014. augusztus 28. 19:39

„Hadházy Ákos politikai és közéleti ámokfutása a csúcsra jutott azáltal, hogy a héten kiderült, hogy Hadházy Ákos Szekszárdon a bukott baloldal, bukott MSZP polgármesterjelöltje lett. Én arra szeretném kérni a választópolgárokat, hogy ne üljenek fel a kettős beszédnek, ne engedjék magukat átverni. Azt a polgármesterjelöltet támogassák, aki a városért már eddig is tett és a város fejlődése érdekében a szekszárdiakkal összefogva a közösség érdekét szeretné nézni” — mondja a fideszes Horváth István a Hír TV híradójában, melyben egy szóval sem említik, hogy a volt fideszes Hadházy volt az, aki leleplezte a szekszárdi trafikmutyit. Ahogyan azt sem, hogy Hadházy az LMP jelöltje, aki mögé beállt a baloldali szövetség.

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2014. augusztus 29. 14:25
Az árulást szeretjük az árulókat nem.Jobbikot is megkörnyékezte.Talán még azt az egy szekszárdi kommunistát is.
Judah Ben Hur
2014. augusztus 29. 13:44
Hadházy az első normális Fideszes! Bár mind ilyen lenne! De akkor Viktor egyedül maradna:-)
liberálzöld.
2014. augusztus 29. 13:30
Minden Fideszes tisztességtelen disznó. oszt jónapot.
VakzKommondor
2014. augusztus 29. 11:33
Ezek a bemagolt szöveggel támadó, buta komcsi pártkatonák nem tudom miért szimpatikusak a magyar embereknek. De szerintem ez elkeserítő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!