Elszabadult egy anakonda Budapesten

2014. augusztus 06. 09:27

A 2,5 méteres kígyót járókelők találták meg a XVIII. kerületben az utcán.

2014. augusztus 06. 09:27

A zöld anakonda egy felelőtlen állattartótól szökött meg. Később előkerült a gazdája is, de nem kapta vissza a kígyót, sőt büntetésre is számíthat, mivel nem volt engedélye az egzotikus állat tartására.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ángyán Páván
2014. augusztus 06. 20:31
Egyre hülyébb mindenki.
Akitlosz
2014. augusztus 06. 20:26
Az a nem mindegy hogy éhes a kígyó vagy sem. Ha jól van lakva, akkor jó sokáig elvan nyugodtan, s nem támad meg senkit. De ha éhes ... Egész jól néz ki amúgy, ahhoz képest, hogy elgázolta egy autó. Tartani meg elég veszélyes, nem alakul ki olyan kötődés a kígyó és az ember között mint más állatok esetében. Egy dokumentumfilmben olyant mutattak, hogy egy ilyen kígyótartó a barátjánál volt nyulat simogatni, aztán hazament, s a kígyója érezve rajta a nyúlszagot megtámadta. A szerencséje az volt, hogy még a közelben volt a barát, aki megmentette, különben a saját kígyója roppantotta volna össze. S akkor ezek még csak nem is mérges kígyók. De egyesek olyan egzotikus mérges kígyókat tartanak, amelyek mérgével szemben Magyarországon nem is található ellenszérum. De ha található az sem biztos, hogy elegendő, mert olyan eset is volt már, hogy volt a kígyótartónak ellenszérumja a saját lakásában, de már nem ért el odáig, miután megmarta a kígyója. Szerintem macskákat jobb tartani. Teljesen veszélytelen és simogatni is kellemesebb. A dorombolása pedig nyugtatólag hat az emberre is.
Box Hill
2014. augusztus 06. 20:07
Helyesen: Az anakonda tartott egy kétlábú állatot és az utcára kúszva jelezte, hogy füleljék már le az állatját.
vigyor
2014. augusztus 06. 12:27
Szürke ludat szeretnék venni a rókák elűzésére, ha esetleg elszabadulna legalább egy pár, valaki értesítsen:-))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!