Bolton legkeresettebb bűnözője lett a szamurájkarddal leszúrt fiúból

2014. augusztus 13. 11:04

Patai Józsefet 2005-ben szúrta le a Mortimerként elhíresült támadója egy szamurájkarddal. A férfit most azért keresi a boltoni rendőrség, mert ő maga is szamurájkarddal fenyegette az angol város lakóit.

2014. augusztus 13. 11:04

A Blikk szerint Bolton top 4-es körözési listájának első helyén szerepel Patai József. Az a férfi, akit még 2005-ben – akkor még kamaszként – leszúrt egy szamurájkarddal a 21-es busz végállomásánál a Mortimerként ismertté vált Gy. Mihály.

Patai képével tele vannak a boltoni újságok. A körözés szerint a férfit június 12-én ítélte el a bíróság, miután szamurájkarddal ijesztgette a város lakóit.

A férfi egyébként büntetett előéletű, Magyarországon 2008 telén fogták el, mivel egy társával viperával megvertek egy budapesti férfit. Akkori tettéért a bíróság 16 hónap börtönre ítélte.

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2014. augusztus 13. 15:13
Méghogy az utánozás majomszokás! Az emberek még sokkal inkább utánozzák egymást, mint a majmok.
peti
2014. augusztus 13. 14:34
Nyavalyás, rasszista angolok. Szegény Patai Józsikát miért nem hagyják már békén? Tisztára fel vagyok háborodva, ez fasizmus, rasszizmus, fetisizmus és kubizmus, valamint megélhetési turizmus.
kurbitalis
2014. augusztus 13. 13:53
Tamás Gáspár Miklós Patai Józsika "érdekében" óbégatta tele a világot, rasszizmust sikoltozva, oszt amikor kiderült, hogy Mortimer is cigány, hallgatott, nem kért bocsánatot a suttyója.
thymian
2014. augusztus 13. 13:50
Ezek a rasszista angolok nem értik, hogy ez az ő kultúrájuk része, amit ápolni kell Európában és megbélyegezni mindenkit, aki e kultúra gyakorlását meg akarja akadályozni. Tehát szabadságot jouzsikának és senki ne akadályozza őt holmi börtönnel fenyegetéssel Angliában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!