A politikában is hűséges típus Bálint Antónia

2014. augusztus 27. 15:41

Bálint Antónia még tavasszal elárulta: régóta ugyanoda szavaz, s egyébként is hűséges típus, a nézetei sem változnak négyévente. Eddig viszont nem politizált a „lakásajtón kívül”.

2014. augusztus 27. 15:41

Nem jó érv, hogy „egyik rosszabb, mint a másik”, kire szavazzak? - mondta a Hír24 videójában Bálint Antónia, a Fidesz angyalföldi önkormányzati képviselőjelöltje még a tavaszi parlamenti választások alkalmából. A celeb szerint „mindenki menjen el szavazni”, s bár politizálós családba született, a „lakásajtón kívül” nem politizált – hozzátehetjük, hogy eddig. A család egy irányba húz politikai kérdésekben. Bálint Antónia régóta ugyanoda szavaz, s egyébként is hűséges típus, a nézetei sem változnak négyévente.

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2014. augusztus 28. 16:23
Qrva jó képviselő lesz! :)
Fici7
2014. augusztus 28. 14:08
Ha a Fidesz jelöl valakit tök mindegy az előélete az lehet besúgó, ügynök, tolvaj, gyilkos, offshore lovag,vagy celeb, mindjárt patyolat tiszta lesz. Amit Viktor mond a Fidesznél nincs elv csak érdek.
Hogyisvan
2014. augusztus 28. 13:22
..kell hajtani a fijjjuggnak! És jól jön ilyenkor egy 'szőke' nő, hiszen ebben a kerületen még bőségesen van lopni való.
David Karúszó
2014. augusztus 28. 06:59
A választások után erre a videóra írtam ide, hogy a Bálint Antónia tuti fideszes, arra szavazott. Erre egy nagyokos, aki azt mondta, hogy ismeri, azt írta, hogy a közelében sem járok az igazságnak. Most üzenem a csávónak: Hapsikám, ha fogadtunk volna, én nyerek! Meg kell nézni kik szavaznak az MSZP-re az ún. "celebek" közül: akik fellépnek a kampánybulijaikon. Pl. Zoltán Erika, Gergely Róbert, Pa-Dö-Dő, Kordáék, KoZsó, stb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!