Navracsics: Két új magyar főkonzulátus nyílik Németországban

2014. július 21. 16:47

Magyarország két új főkonzulátust nyit Németországban Düsseldorfban és Frankfurtban – jelentette be hétfőn Berlinben a külgazdasági és külügyminiszter a német külügyminiszterrel folytatott megbeszélése után.

2014. július 21. 16:47

Magyarország két új főkonzulátust nyit Németországban – jelentette be hétfőn Berlinben a külgazdasági és külügyminiszter a német külügyminiszterrel folytatott megbeszélése után.

Navracsics Tibor a Frank-Walter Steinmeierrel közösen tartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy Düsseldorfban és Frankfurtban nyílik magyar főkonzulátus. 
 
Az új képviseletek révén Magyarország „még közelebb kerülhet a német közvéleményhez” - mondta a miniszter, hozzátéve, hogy hivatalosan meghívta német kollégáját a határnyitás 25. évfordulójának megünneplésére, és Frank-Walter Steinmeier elfogadta a meghívást.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2014. július 21. 19:39
Minek? Egy országban egy halom konzulátust nyitnak, akarnak nyitni, de cipruson, Észtországban meg bezárják a magyar külképviseleteket. Ez milyen logika?
Fahrenheit 451
2014. július 21. 17:55
valamivel meg kell engesztelni őket a birodalmi sasért, még akkor is, ha parkolópályára tették.. http://m.cdn.blog.hu/va/varanus/image/Fabius/k%C3%A9p/g%C3%A1briel.jpg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!