Költözik a miniszter

2014. június 16. 15:46

Természetesen nem szabad megelégedni két minisztérium és egy államtitkárság elköltöztetésével.

2014. június 16. 15:46
Ugró Miklós

Természetesen nem szabad megelégedni két minisztérium és egy államtitkárság elköltöztetésével. Indokolt lenne az Emberi Erőforrások Minisztériumát Mátészalkára telepíteni. Rengeteg kihasználatlan emberi erőforrás forrong arrafelé. Javasolnánk, hogy hozzanak létre egy tárca nélküli minisztériumot, amely azonnal beköltözhetne a Gyurcsány által megálmodott kormányzati negyed területére. Ott elegendő lenne egy lovardát és egy egy vadászházat felhúzni, és a legkomfortosabb minisztérium lenne.

(Forrás: Magyar Nemzet print, via ujraduborogapanda.tumblr.com)

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2014. június 17. 09:31
A felcsúti kisember hülyesége kimeríthetelen...
tapsihapsi
2014. június 16. 18:53
[ásít] lapozzunk...
kálmi
2014. június 16. 18:31
Legyen. Semmi kifogásom, Prágában is a várban " székelnek" nincs ezzel baj, a minisztériumokban folyik a szakmunka és a bürokrácia, azoknak megnehezíti a dolgát. Értelmetlen szerinte, és felesleges pénzkidobás.
1istvan
2014. június 16. 18:15
gereblyézitek a vizet. már megint mint mindig. most miért érdekes ez? terv. lehet nem lesz belőle semmi. de ha lesz. akkor mi van? akkor mi lesz? majd megoldják!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!